A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 15 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Yeni bir Series S aldım ilk saatlerde titreşim vardı fakat birkaç saat sonra titreşim olmadığını fark ettim ve ondan sonra da pillerin şarjı bitti yeni pil taktım titrşimi nasıl etkinleştiririm?
Merhaba. Yeni bir Series S aldım ilk saatlerde titreşim vardı fakat birkaç saat sonra titreşim olmadığını fark ettim ve ondan sonra da pillerin şarjı bitti yeni pil taktım titrşimi nasıl etkinleştiririm?
Çözüm Famronty 15 Ağustos 2023 Yeni pil taktiğin zaman zaten titreşim geri gelecektir. Pil bitmeye yakın kullanımı uzatmak için Xbox titreşimi kapatıyor.
Yeni pil taktiğin zaman zaten titreşim geri gelecektir. Pil bitmeye yakın kullanımı uzatmak için Xbox titreşimi kapatıyor.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 15 Ağustos 2023 #2 Yeni pil taktiğin zaman zaten titreşim geri gelecektir. Pil bitmeye yakın kullanımı uzatmak için Xbox titreşimi kapatıyor. Artı 2 Eksi Çözüm
Yeni pil taktiğin zaman zaten titreşim geri gelecektir. Pil bitmeye yakın kullanımı uzatmak için Xbox titreşimi kapatıyor.
KS KS A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 15 Ağustos 2023 #3 Famronty dedi: Yeni pil taktiğin zaman zaten titreşim geri gelecektir. Pil bitmeye yakın kullanımı uzatmak için Xbox titreşimi kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim pili taktıktan sonra denemediğimden bilmiyorum Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Yeni pil taktiğin zaman zaten titreşim geri gelecektir. Pil bitmeye yakın kullanımı uzatmak için Xbox titreşimi kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim pili taktıktan sonra denemediğimden bilmiyorum
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 15 Ağustos 2023 #4 Ahmet karanin damati dedi: Tamamdır teşekkür ederim pili taktıktan sonra denemediğimden bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Şuan tam hatırlamıyorum fakat kontrolcü adında bir uygulama olması lazım. Oraya girip kontrolcünüzü seçip titremeyi test edebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Ahmet karanin damati dedi: Tamamdır teşekkür ederim pili taktıktan sonra denemediğimden bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Şuan tam hatırlamıyorum fakat kontrolcü adında bir uygulama olması lazım. Oraya girip kontrolcünüzü seçip titremeyi test edebiliyorsunuz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 15 Ağustos 2023 #5 Ekstra açmana gerek yok. Artı 0 Eksi
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 15 Ağustos 2023 #6 Aksesuar olacak ismi hocam. Şimdi hatırladım. Bu uygulamaya girip test edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 15 Ağustos 2023 #7 Famronty dedi: Şu an tam hatırlamıyorum fakat kontrolcü adında bir uygulama olması lazım. Oraya girip kontrolcünüzü seçip titremeyi test edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah 2. el adığım için pil bitti hemen. Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Şu an tam hatırlamıyorum fakat kontrolcü adında bir uygulama olması lazım. Oraya girip kontrolcünüzü seçip titremeyi test edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah 2. el adığım için pil bitti hemen.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 15 Ağustos 2023 #8 Ahmet karanin damati dedi: Eyvallah 2. el adığım için pil bitti hemen. Genişletmek için tıkla... Son olarak şu video yardımcı olur hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Ahmet karanin damati dedi: Eyvallah 2. el adığım için pil bitti hemen. Genişletmek için tıkla... Son olarak şu video yardımcı olur hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et