Xbox gamepad + Xbox Wireless adaptör kullanırsam Bluetooth olmayan PC'ye bağlanır mı?

ÖmerKerem

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyle yapmak yerine, 40-50 TL civarinda bir Bluetooth cipi alirsaniz daha iyi olur bence.
Gamepad ile kullanirsiniz on numara.

Oyle yapmak yerine, 40-50 TL civarinda bir Bluetooth cipi alirsaniz daha iyi olur bence.
Yanlissam duzeltin lutfen, Playstation kontrolculeri gibi bluetooth ile baglayabiliyorsaniz olur.

Yanlissam duzeltin lutfen, PlayStation kontrolculeri gibi Bluetooth ile baglayabiliyorsaniz olur.

O fiyatta ki çipden hayır gelmez TP-Link UB500 almanı öneririm.

Xbox 9.nesil gamepad + Bluetooth adaptörü + pil şarj kiti.
Pilleri çok uzun ömürlü olmuyor. Oynama sıklığına göre 1 veya 2 haftada rahat bitiyor. 4 tane piliniz olursa bittikçe değişmeli kullanıp doldurabilirsiniz.

Bu fiyatlar normal mi bilmiyorum ama indirim bekleyin derim. 6 ay önce bende almıştım tüm set 1200-1300TL tutmuştu.

O fiyatta ki çipden hayır gelmez TP-Link UB500 almanı öneririm.

Hocam ben 50 TL'ye aldim şu an kullanıyorum tertemiz.

UB400 var bende de, guzel ama 2-3 tane cihaz baglaninca baglanan cihazlar cokuyor ben de.

Yanlissam duzeltin lutfen, PlayStation kontrolculeri gibi Bluetooth ile baglayabiliyorsaniz olur.

Peki bu TP-Link adaptörleri gibi bir şey mi dün bir indirim gördüm Xbox Wireless adaptör ve 9.nesil gamepad 1600 TL idi eğer bu Xbox adaptörü TP-Link gibi bir aygıtsa alayım o indirimden bence dediğim gibi PC de Bluetooth yok Xbox adaptörü bu durumda iş görür mü?

Bu Wireless Xbox adaptörü 8 kontrolcüye kadar destekliyormuş üstüne 4 chat 2 normal kulaklık falan da takılıyormuş biz arkadaşlarla toplanıp 3 4 kişi oynayacağız diye de düşündük indirim varken hazır aldım bende çünkü Xbox adaptörü ve gamepad 1600 TL'ye geldi ama bu adaptör TP-Link'ler gibi Bluetooth olmayan PC'lere mi bunu merak ediyorum.

Adaptör elbette iş görür hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…