O OksiDat Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 26 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben Xbox gamepad 9.nesil aldım ve telefona bağlamak istiyorum ama Bluetooth menüsünde cihaz görünmüyor nasıl bağlarım? Not: Kabloyla bağlayınca çalışıyor.
Merhaba. Ben Xbox gamepad 9.nesil aldım ve telefona bağlamak istiyorum ama Bluetooth menüsünde cihaz görünmüyor nasıl bağlarım? Not: Kabloyla bağlayınca çalışıyor.
Çözüm STE1N 26 Haziran 2023 Kumandanın LB tuşunun sağ tarafında küçük yuvarlak bir tuş varsa onu açın ve telefonunuzun görmesini bekleyin.
Kumandanın LB tuşunun sağ tarafında küçük yuvarlak bir tuş varsa onu açın ve telefonunuzun görmesini bekleyin.
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.268 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 Kumandanın LB tuşunun sağ tarafında küçük yuvarlak bir tuş varsa onu açın ve telefonunuzun görmesini bekleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kumandanın LB tuşunun sağ tarafında küçük yuvarlak bir tuş varsa onu açın ve telefonunuzun görmesini bekleyin.