Xbox Gamepass Battlefield V açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Xbox Game Pass'den aldım Battlefield V yükledim. Bayağı oynadım 20 saat küsur. Daha sonrasında Steam'de indirimde olduğunu gördüm aldım. Xbox'dan sildim oyunu. Steam'den tekrar indirdim. Ama oyun ne yaptıysam internette bulduğum hangi yöntemi denediysem açılmıyor. Her açtığımda dosyalar doğruluyor. Steam'den 5dakika, daha sonrasında açılır gibi olup kapanıyor. Daha önce başına gelen var mı?

Aklıma takılan şey Xbox'dan yüklüyken EA'den Battlefield gözüküyordu. Ama Steam'den yükledim gözükmüyor. Şu anda açamadığım için mi acaba, işletim sistemim yeterli.

Bilgisayardan oyunun dosyalarını bulup tamamen player dosyalarıyla birlikte silin. Ea games programıda yüklü olmalı onuda aynı şekil silin sonra steamden oyunu yükleyin ea giriş yapın olmazsada başka yöntem bilmiyorum

Bilgisayardan oyunun dosyalarını bulup tamamen player dosyalarıyla birlikte silin. Ea games programıda yüklü olmalı onuda aynı şekil silin sonra steamden oyunu yükleyin ea giriş yapın olmazsada başka yöntem bilmiyorum
Ayrıca Xbox Gamepass i Ea Hesabına bağlanmıştır. Steamde tekrar oyun Ea bağlanmıyor olabilir ayrı Ea hesabı açmayı deneyin.

Ayrıca Xbox Gamepass i Ea Hesabına bağlanmıştır. Steamde tekrar oyun Ea bağlanmıyor olabilir ayrı Ea hesabı açmayı deneyin.
xbox gamepass hesabını ea hesabından çıkardım yinede olmadı steam bağlı gözüküyor ea içinde ilerlememe kaybetmek istemiyorum başka bir çözümü olmalı diye düşünüyorum

Geri
Yukarı