Xbox hesabımın değeri nedir?

Sametbbb

Decapat
Merhaba, Xbox konsolumu satacağım ve hesabımı da satmak istiyorum. Sizce bu hesap kaç TL eder, yoksa yabancıya dolar olarak mı satmalıyım?

IMG_20240730_043935.jpg
IMG_20240730_043859.jpg
IMG_20240730_043843.jpg
IMG_20240730_043826.jpg

Net bir rakam veremem fakat mağaza fiyatlarını bilmeyen için değerli bilen için ise değersiz bir kütüphane. Ben güncel olarak Xbox kullandığım için mağaza fiyatlarından haberdarım. Çoğu oyun çok ucuza satılıyor şuan. Onun için çok bir değerinin olduğunu düşünmüyorum.

Net bir rakam veremem fakat mağaza fiyatlarını bilmeyen için değerli bilen için ise değersiz bir kütüphane. Ben güncel olarak Xbox kullandığım için mağaza fiyatlarından haberdarım. Çoğu oyun çok ucuza satılıyor şu an. Onun için çok bir değerinin olduğunu düşünmüyorum.

Kanka dolarla yabancı birine satsam para eder mi alan olur mu sence?

İlk önce oyunların Game Pass'te olup olmadığını kontrol et. Game Pass'te olmayan oyunlarının güncel yurt dışı fiyatlarına bak. Biraz fiyat düşürerek ilan aç alan olur veya indirim isteyen olur.

Oyunların büyük bir çoğunluğu game pass'te olan oyunlar, diğer oyunlara bakınca gta 5 x/s değil x sürümü sanırım, 90 küsüre düşüyor, rdr2 ultimate sürümü 200, witcher 120 ye düşüyor. pek bir şey bekleme derim bu hesaptan.

Xbox için şöyle bir yanılgıya düşmeyin, game pass değil kendi hesabımda olan oyunlar bunlar para verdim ben diye, xbox kullanıcıların hepsinde game pass olur o yüzden ister parayla al ister farklı bir şekilde game pass içerisindeki oyunların değeri yoktur.

Yeni konular

Geri
Yukarı