Xbox için Red Dead Redemption alınır mı?

Hocam aslında RDR2 oynadıktan sonra RDR oynamanızı (eğer grafik ve oynanıştaki durumlar sizi rahatsız etmeyecekse) tavsiye ederim. Hikaye olarak RDR2 daha geriye anlatıyor.

Tabii ki de RDR2 çok daha iyi. Fakat hikaye için ilk serisini oynamak daha mantıklı, zaten ondan sonra 2.serisini oynar zaten.

Öyleyse önce RDR2'yi oynarım hocam. Hikayeli oyunları (Türkçe dil desteği yoksa) İngilizce oynuyorum. Fakat emin olamadığım için sorayım dedim. Bende artık herkesin övdüğü bu seriye başlamayı düşünüyorum

Tabii ki de RDR2 çok daha iyi. Fakat hikaye için ilk serisini oynamak daha mantıklı, zaten ondan sonra 2.serisini oynar zaten.
Ben 2. oyunu önce oynamayı tercih ederim yoksa hikayenin sonunu bildiğim için ortalarını oynamak sıkıcı gelir.

@Lowell1 sana kalmış abicim, sen istersen ilk serisini oyna ya da 2.serisi burada karışamam. Lütfen attığın ifadeyi çeker misin?

Hocam aslında RDR2 oynadıktan sonra RDR oynamanızı (eğer grafik ve oynanıştaki durumlar sizi rahatsız etmeyecekse) tavsiye ederim.
Hocam beni grafikler pek rahatsız etmez sanırsam. Ancak ilk oyunu da 4k oynayabilir miyim?

Hiçbir seri kronolojiye göre oynanmamalı 2. oyunu oynayıp ilkini oynarsan mekaniklerini eski bulabilirsin.
Rockstar'ın çıkarttığı sıra ile oyna daha çok zevk alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…