Xbox kardeşlik sistemi nasıl işliyor?

@pablomartinbatalla10 hocam konuyu tekrar açıyorum ama vaktin olursa dönüş yaparsan sevinirim. Ben PC de Elden Ring oynuyorum ama kardeşimde Xbox series s de oynamak istiyor. 40-50 liraya satılan 5-10 kişinin kullandığı ortak hesaplar varmış onlardan alıp dediğin yöntemle oynayabilir miyim? Çünkü daha önceden farcry 6 içinde denemiştim ve sürekli başkası giriş yaptı diyerek beni arıyordu. Sende çevrımdışı oynayabilirsin demişsin açıkçası xboxta çevrımdışı oynayabileceğimizide şimdi senden öğrendim. Çevrimdışı olarak oyundan atmadan oynayabilir miyim bu şekilde konsoldan?
 
@pablomartinbatalla10 hocam konuyu tekrar açıyorum ama vaktin olursa dönüş yaparsan sevinirim. Ben PC de Elden Ring oynuyorum ama kardeşimde Xbox Series S de oynamak istiyor. 40-50 liraya satılan 5-10 kişinin kullandığı ortak hesaplar varmış onlardan alıp dediğin yöntemle oynayabilir miyim? Çünkü daha önceden Far Cry 6 içinde denemiştim ve sürekli başkası giriş yaptı diyerek beni arıyordu. Sende çevrımdışı oynayabilirsin demişsin açıkçası Xbox'ta çevrımdışı oynayabileceğimizide şimdi senden öğrendim. Çevrimdışı olarak oyundan atmadan oynayabilir miyim bu şekilde konsoldan?

İnternette satılan muhtemelen 10'dan fazla kişinin kullandığı ortak hesapları tavsiye etmiyorum. Aynı anda 1'den fazla kişinin oyunu oynuyor olması çok olası. Bu yüzden atmalar olacaktır sürekli.
 

Geri
Yukarı