Xbox kolu için Bluetooth dongle önerisi

@Katipke @GRKM DUMAN
Benim için sarj standı çok önemli degil o yüzden bin lira fazla vermek istemedim. Umarim dediginiz gibi güzel çıkar. Teşekkürler tavsiye için.
Hocam plastik kalitesi xbox kadar tatmin edici hissettirmeyebilir ama kalan şeyleri güzel. Şu an 1700 tlye en iyi gamepad bence bu

Hocam deneyimledinizmi supernovayı görüşleriniz paylaşabilir misiniz
Pardon hocam g1 pro almışsınız yeni gördüm

Şu an gamepad almayı düşünüyorsan ve bütçen 1500TL civarınndaysa. Connect game üzerinden EasySMX X10 al.

1400TL'ye alabileceğin en iyi gamepad.

Hocam bütçem 2500 TL KK3 Pro'yla GameSir süper Nova arasında kalmıştım katipke hocamın önerisiyle GameSir'de karar kıldım God of War Sifu FIFA gibi oyunlar oynuyorum şarjı iyi gitse kalitesi iyi olsa çünkü uzun zaman kullanacağım RGB falan çok takıntım yok mobiliydi jiroskopuydu olursa daha iyi olur 2 sininde doğru düzgün Türkçe incelemesi olmaması biraz arafta bırakıyor.

Şu an gamepad almayı düşünüyorsan ve bütçen 1500TL civarınndaysa. Connect game üzerinden EasySMX X10 al.

1400TL'ye alabileceğin en iyi gamepad.
Bildiğiniz varmıdır supernova kullanıcısı

Supernova kullanan bilmiyorum ama istersen ona alternatif bu attığımı alabilirsin.

Pro halini bu arada.

Hocam supernovadan iyimidir

Pro modeli PC uygulaması olmaması hariç iyi sanırım

Ama genel olarak çok yakın kollar. Markası daha sağlam olsun derseniz supernova

Uygulaması var. ATK'nın uygulaması görüyor.

Titreşim ayarı - Analog Deadzone ayarı - Tuş ataması gibi ayarların hepsini buradan yapabiliyorsun.

Güzel kol kırmızı ayarladım ben ama değişebiliyor ARGB. Yazılımdan ayarlayabiliyorsun.

Uygulaması var. ATK'nın uygulaması görüyor.

Eki Görüntüle 2521290

Titreşim ayarı - Analog Deadzone ayarı - Tuş ataması gibi ayarların hepsini buradan yapabiliyorsun.
Uygulama kısmını bilmiyordum wraithte sanırım bahsedilmemişti. O zaman kesinlikle önde bence

K20 ile birebir aynı bu arada. Mantıklı bir kol. Özellikle indirim varsa iyzico parolapara kesinlikle alınır.

Dosya Ekleri

• 20250626_154503.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…