Xbox kolu için Bluetooth dongle önerisi

Çok sağolun hocam

Hocam bunun uygulamasını ben çözemedim linki varmıdır side

Buradan indirebilirsin yazılımı.

Geldiği gibi kullanabilirsin. Dikkat etmen gereken ekstra bir şey yok.
Bağladım hocam çok sağolun donglede tuş varmış yeni gördüm

Hocam sadece b ye basınca kırmızı bir ışık yanıyor basılı tutunca bile tek basma tepkimesi veriyor fifada falan sorun oluyor neden olabilir

Son düzenleme:
Hocam çok sağolun bozuldu diye üzülmüştüm bende
Gamesir ürünü kullanan herkes şu sorunu yaşıyor en az 1 kez hocam Nova lite kullanırken bende de bi anda kırmızı ışık yanıyordu a tuşunda. Kolda sorun var sandım, kırmızı da yanınca arıza ışığı gibi düşünmüştüm. Meğerse sadece turboymuş.

Sjsjshshshdh aynısı hocam farklı renk yansa tamamda kırmızı yanınca tribe girdim dediğiniz gibi nasıl iade ediceğimi falan düşündüm ajdjahshahssh görkem hocamda sizde çok yardımcı oldunuz çok sağolun Allah razı olsun hocam herşey için kolun kalitesi falan çok güzel elede çok iyi oturuyor boyut olarak falanda iyi eli hiç yormuyor turbo gibi tuş kombinasyonlarının bir rehberi falan birşeyi varmıdır bildiğiniz hocam

Kutu içerisinde kullanım kılavuzu olması lazım hocam. Yoksa da uygulamadan her şeyi ayarlayabiliyorsunuz zaten

Kutu içerisinde kullanım kılavuzu olması lazım hocam. Yoksa da uygulamadan her şeyi ayarlayabiliyorsunuz zaten
Hocam uygulama İngilizce ya anlamıyorum adaptive falan yorulmayacaksanız kendi kolunuzda ki ayarları söylermisiniz aynısını yapim kullanım klavuzunda varmış tuş komboları hocam sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…