- Makaleler
- 3
Kuponlarla 1800 civarına geliyor. Vodafone pay ile alırsanız 1700e geliyorKuponlarla ne kadara geliyor hocam mantıklı dime almak
Kuponlarla 1800 civarına geliyor. Vodafone pay ile alırsanız 1700e geliyorKuponlarla ne kadara geliyor hocam mantıklı dime almak
N11 den Süper nova satın aldım hocam 2.500 e düştü kodla inşallah beklediğim gibi gelir çok sağolun herşey için bağlamayı falan bilmediğimden kapınızı çalarım tekrar ajdjajdjajdjsjdKuponlarla 1800 civarına geliyor. Vodafone pay ile alırsanız 1700e geliyor
Her zaman beklerim hocam hayırlı olsun. Gamesir sağlam markadır memnun olacağınızı düşünüyorumN11 den Süper nova satın aldım hocam 2.500 e düştü kodla inşallah beklediğim gibi gelir çok sağolun herşey için bağlamayı falan bilmediğimden kapınızı çalarım tekrar ajdjajdjajdjsjd
Hocam gamepadlerde neden ölü bölgeyi falan kişinin ayarlamasına bırakıyorlarki niye direk en az yapmıyorlar kim fazla olsun isterki birde ben uzun zamandır game pad kullanmıyorum ya alışmak için aim lab gibi antreman uygulaması varmıdır tuşları denediğimiz falan yoksa farklı oyunlar oynadıkça alışılıyormuHer zaman beklerim hocam hayırlı olsun. Gamesir sağlam markadır memnun olacağınızı düşünüyorum
Hocam gamepadlerde neden ölü bölgeyi falan kişinin ayarlamasına bırakıyorlarki niye direk en az yapmıyorlar kim fazla olsun isterki bir de ben uzun zamandır game pad kullanmıyorum ya alışmak için Aim Lab gibi antrenman uygulaması var mıdır tuşları denediğimiz falan yoksa farklı oyunlar oynadıkça alışılıyor mu?
Nedeni aslında bir miktar deadzone olmazsa stick çok minimal de olsa hareket ediyor. Hall effect ve tmr'da stickler çok hassas olduklarından deadzone bulunması gerekiyor az da olsa. Antrenman uygulaması bilmiyorum malesef hiç oynadıkça alışılıyorHocam gamepadlerde neden ölü bölgeyi falan kişinin ayarlamasına bırakıyorlarki niye direk en az yapmıyorlar kim fazla olsun isterki birde ben uzun zamandır game pad kullanmıyorum ya alışmak için aim lab gibi antreman uygulaması varmıdır tuşları denediğimiz falan yoksa farklı oyunlar oynadıkça alışılıyormu
Nedeni aslında bir miktar deadzone olmazsa stick çok minimal de olsa hareket ediyor. Hall effect ve tmr'da stickler çok hassas olduklarından deadzone bulunması gerekiyor az da olsa. Antrenman uygulaması bilmiyorum malesef hiç oynadıkça alışılıyor
Hocam sizlerden öğreniceğim çok şey var kolun ayarlarını yaparken falan sizden yardım almam lazımÇünkü bazı oyunlarda Deadzone'a ihtiyacın olabiliyor. İlla 0 deadzone olması iyi bir şey değil.
Ayara ihtiyacı yok aslında. Taktıktan sonra direkt çalıştırabilirsiniz. O deadzone emin olun hissetmeyeceğiniz bir deadzoneHocam sizlerden öğreniceğim çok şey var kolun ayarlarını yaparken falan sizden yardım almam lazım
Hocam sizlerden öğreniceğim çok şey var kolun ayarlarını yaparken falan sizden yardım almam lazım
Ayara ihtiyacı yok aslında. Taktıktan sonra direkt çalıştırabilirsiniz. O deadzone emin olun hissetmeyeceğiniz bir deadzone
Hocam gamepad geldi gamepad uygulaması gamesirhub dime birde dikkat etmem gereken birşey varmı şarjda bırakimmi ilk 3 saatHocam şöyle söyleyim Deadzone'u çok azaltınca aşırı hassaslaşıyor ve rüzgar hatta ürünün kendi titreşimine bile harekete geçebiliyor analoglar. Olduğu gibi kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.