Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, oyunları genel olarak Steam üzerinden oynuyorum. Steam dışında sadece Fortnite oynuyorum. Sizce DualSense 5 mi yoksa Xbox 9. nesil gamepad mi?
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, oyunları genel olarak Steam üzerinden oynuyorum. Steam dışında sadece Fortnite oynuyorum. Sizce DualSense 5 mi yoksa Xbox 9. nesil gamepad mi?
Bilgisayar için alacaksan her zaman Xbox al çünkü Microsoft daha uyumlu oluyor. Program yok driver yok. Bağla kullan rahatlık.
Hocam Steam içinden kullanırken de driver gerekiyor mu?
Sağolun hocam öneri içinXbox kolu ya da PS5 kolu alıyorsanız resmi satıcı dışında başka bir yerden almayın çünkü çok fazla replikasi var.
Hayır gerekmiyor bir de Xbox kolu sarjli değil pilli bunun bu tane seti var 1100 TL civarı bir tane pil veriyor size bir tane de siz alsanız çok iyi olur.
Set hakkında bilgi:
Şarj adaptörü + şarj edilebilir pil geliyor bildiğimiz pil değil dışında kare bir sert plastik kaplama var onu şarj edip kullanıyorsunuz.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08FCX...attr-21#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div kit bu ama pil çıkıyor mu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.