Xbox kolu nasıl garantiye gönderilir?

OneChip

Decapat
Daha fazla  
Ürünün 2 yıl garantisi mevcut. 19 Ağustos'ta N11 sitesinden, tekno deposu adlı satıcıdan aldım. Kolda drift sorunu var, bu nedenle garantiye göndermek istiyorum. Ayrıca, ana menüde garip bir şekilde her şeyi çift algılıyor; bu sorun yalnızca Xbox menüsünde var, oyunlarda ise yok. Nasıl garantiye yollayabilirim? (bu arada konsolun yanında gelen kol)

Fatura falan gerekiyor mu hocam? Çünkü bende dijital fatura var.

Hocam Microsoft garanti mi yoksa ithalatçı garantili mi?

Eğer Microsoft garantiliyse cihazın seri numarasıyla hesabınıza ekleyip, sipariş başlat-yani garantiye göndereceksiniz.

Eğer ithalatçı garantiliyse aldığınız satıcıya N11 üzerinden soru sorarak durumu belirtin, onlar yardımcı olacaktır.

Hocam Microsoft garanti mi yoksa ithalatçı garantili mi?

Eğer Microsoft garantiliyse cihazın seri numarasıyla hesabınıza ekleyip, sipariş başlat-yani garantiye göndereceksiniz.

Eğer ithalatçı garantiliyse aldığınız satıcıya N11 üzerinden soru sorarak durumu belirtin, onlar yardımcı olacaktır.

İthalatçı garantiliymiste ben destek formunu doldurdum hocam. Bir şey olur mu?

Hayır hocam bir şey olmaz. Garanti kapsamında tüm gerekenleri yapmak zorundalar.

Başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı?
Yok teşekkürler.

Hayır hocam bir şey olmaz. Garanti kapsamında tüm gerekenleri yapmak zorundalar.

Başka yardımcı olabileceğim bir konu var mı?

Hocam merhaba, ben kolu daha garantiye göndermedim. Bor kaç olaydan dolayi. Kolla beraber konsolu da göndereceğim. Fan sesi fazla geliyor çünkü. Fakat hocam bir şey diyeceğim aldığım satıcı ithalatçı garantisi vermiş. Fakat Microsoft Store da garanti gorunuyor neden?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı