İçerisinde genelde Minecraft, RDR 2, GTA V, Discord kullanırım. Bütçem PS5 ve Xbox Series X almaya yetecek durumda fakat bir türlü karar veremedim. Eylül-Ekim aylarında almayı planlıyorum. Sizce hangisini almalıyım?
İçerisinde genelde Minecraft, RDR 2, GTA V, Discord kullanırım. Bütçem PS5 ve Xbox Series X almaya yetecek durumda fakat bir türlü karar veremedim. Eylül-Ekim aylarında almayı planlıyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Xbox veya PlayStation oyunları hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim şu anda tek bildiğim şey Xbox'da Discord kullanılabildiği fakat sırf bu özellik içinde almaya değmez diye düşünüyorum kendim bir karar veremedim oyunlar hakkında bilgiye sahipseniz biraz anlatabilir misiniz
GamePass cidden çok iyi ve avantajlı bir özellik. Playstation'a özel oyunları oynamayacaksanız almanız gereksiz bana göre. Ben Xbox'u daha çok sevmekteyim.
Game Pass cidden çok iyi ve avantajlı bir özellik. PlayStation'a özel oyunları oynamayacaksanız almanız gereksiz bana göre. Ben Xbox'u daha çok sevmekteyim.
Peki Xbox'un kendine özel oyunları var mı? Yani genel olarak bende Xbox'u sevmekteyim denilebilir yani görünüm olarak ve temaları vb. hoşuma gidiyor fakat Xbox'taki her şey PlayStation'da olup PlayStation'daki bazı şeyler Xbox'ta yok mu ya da benmi yanlış anladım sizi.
Peki Xbox'un kendine özel oyunları var mı? Yani genel olarak bende Xbox'u sevmekteyim denilebilir yani görünüm olarak ve temaları vb. hoşuma gidiyor fakat Xbox'taki her şey PlayStation'da olup PlayStation'daki bazı şeyler Xbox'ta yok mu ya da benmi yanlış anladım sizi.
PS5 uzerindede uyelik var PS Plus ve hem Game Pass hem PS Plus kullandım PS Plus daha kaliteli psdeki ozel oyunlar Xbox'a çıkmıyor ama Xbox kendi oyunlarini PS5'e çıkartıyor ayrıca DualSense çok iyi bir teknolojiymis çok hoşuma gitti Series S PC ve PS5 kullandım bu nesil şu an en zevk aldığım PS5 PC'den geçtim uzun suredir olmayan oyun oynama isteğim yerine geldi Astro playroom Astro bot gibi oyunlarda şu an PS5'i costuran oyunlar.
Hocam güç olarak Xbox pek avantajlı sayılmaz az bir şey daha guclu ama oyunlar PS'de daha iyi çalışıyor PS5 developer kit daha erken çıktığı için daha fazla optimize ediliyor ve Sony'nin daha fazla adi geçtiği için oyunlar daha iyi çalışıyor ya da ayni oluyor burada tek sorun Series S yuzunden Series X'e oyunların geç çıkmasi Black Myth: Wukong Baldur's Gate3 gibi oyunlarda yaşanmış bir problem fiyat dışında Xbox'in avantajı yok bence kaldiki fiyatta avantaj değil PS Plus Game Pass'ten daha sağlam yapimlara sahip Xbox ve PC'de kullandım ama Game Pass bana gore bomboş oyunlarda sahip zaten oradaki birçok oyunu oynamistim daha onceden PS Plus'ta en azından ozel oyunlar var.