Xbox mu PlayStation mu?

2. el uygulamalarını indirip ilanlara bakayım ona göre tavsiye vereceğim. Zaten bu cihazların sıfırı yok. PS ile Xbox arasında ki en önemli fark özel oyunlar.

Çok sağ olun hocam cevabınızı bekliyor olacagim.

Xbox 360 e son çıkanı. Onu almanı tavsiye ederim. Slim de bakabilirsin. Kinectle GTA 5 gibi oyunlar oynarken çok kasıyor. Fakat kinectin spor oyunları eğlenceli. O yüzden kinectli ve JTAG'lı almanı tavsiye ederim. Çok eski modellere yönelme sakın.
Kinect e gerek yok sanırsam boks oyunları varsa ama olur. Jtagli alacağım online oynanmaz zaten ayrıca sağolun

Kırık olunca özel oyun fark etmiyor. Ayrıca Xbox'la PS’nin anlaşması var diye hatırlıyorum.
Örnek 4 tane mükemmel oyun serisi Uncharted, killzone, resistance, infamous. Bu oyunlar xbox 360 da yok çünkü playstation exclusive olarak geçiyor.

Nasıl yani hocam özel oyun ne oluyor? Ayrıca model farklari nasıl?
Hocam mesela state of decay, halo, gears of war, forza horizon bunlar playstation'da yok çünkü xbox özel oyunları. Aynı şekilde ps exclusive oyunları, the last of us, infamous, resistance, killzone ve god of war gibi başyapıtlar Xbox'da yok. Oyun olarak ps3 daha iyi. Bu saydıklarım oyunlara bir göz at ona göre seçimini yap.

Son düzenleme:
Örnek 4 tane mükemmel oyun serisi Uncharted, killzone, resistance, infamous. Bu oyunlar Xbox 360 da yok çünkü PlayStation exclusive olarak geçiyor.

Hocam mesela State of Decay, Halo, Gears of War, Forza Horizon bunlar PlayStation'da yok çünkü Xbox özel oyunları. Aynı şekilde PS exclusive oyunları, The Last of Us, infamous, resistance, killzone ve God of War gibi başyapıtlar Xbox'da yok. Oyun olarak PS3 daha iyi. Bu saydıklarım oyunlara bir göz at ona göre seçimini yap.

Hocam sanırsam 516 GB varsa 360e alacağım.

Kinect e gerek yok sanırsam boks oyunları varsa ama olur. JTAG'li alacağım Online oynanmaz zaten ayrıca sağ olun

Örnek 4 tane mükemmel oyun serisi Uncharted, killzone, resistance, infamous. Bu oyunlar Xbox 360 da yok çünkü PlayStation exclusive olarak geçiyor.

Hocam mesela State of Decay, Halo, Gears of War, Forza Horizon bunlar PlayStation'da yok çünkü Xbox özel oyunları. Aynı şekilde PS exclusive oyunları, The Last of Us, infamous, resistance, killzone ve God of War gibi başyapıtlar Xbox'da yok. Oyun olarak PS3 daha iyi. Bu saydıklarım oyunlara bir göz at ona göre seçimini yap.

Ben Uncharted ve Last of Us'ı bitirdim Xbox'tan.

Hocam sanırsam 516 GB varsa 360e alacağım.

1 TB'lik HDD taktırıp kırdırmıştım 2017'de şimdi bir tane arkadaşa verdim o oynuyor. 300 oyun yükleyebiliyorsun.

Hocam konsol temiz mi sorunsuz mu diye gidip bakman gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı