Xbox One 8. nesil Controller için şarjlı pil önerisi

AdemKE

Hectopat
Arkadaşlar selamlar Xbox Controller için şarjlı pil ve şarj cihazı alacağım. Aşağıdaki ürünlerden hangisini önerirsiniz veya başka bir tavsiyeniz var mı? Fiyat açısından bir problem yok fakat Duracell cihaz içinden çıkan pilin 1300'lük olması biraz can sıktı onu alsam ekstra olarak 2500'lük piller de almam gerekecek. Şarj cihazı olarak ciddi bir kalite farkı var mı iki ürün arasında ödeyeceğim fiyat farkına cidden değer mi? GP marka pil de kullanmadım hiçbir fikrim yok kaliteli olup olmadığı hakkında kullanıyorsanız görüşlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.

3 daha hızlı şarj var yazıyor. 2 4 saat. Daha kısa. 200TL daha ucuz. 2 pil daha alınır. Varta'ya da GP.

3. cihaz daha yeni versiyonu. Üzerine otomatik şarj kesmede var.

3 daha hızlı şarj var yazıyor. 2 4 saat. Daha kısa. 200TL daha ucuz. 2 pil daha alınır. Varta'ya da GP.

3. cihaz daha yeni versiyonu. Üzerine otomatik şarj kesmede var.

Teşekkür ederim yardımınız için ben 2. cihazdaki şarj süresini görmemiştim yeni gördüm onun 5-10 saat olduğunu bilmiyordum. Öğlen siparişini vereceğim.

Duracell cabuk bitiyor, ucuz piler daha dayanikli Duracell'e bakaraktan.

1300'lük pil olması ve şarj cihazının bu kadar pahalı olması garip. Şarj cihazı olarak da pek bir farkları yok sanırım. Set içindeki piller benzer mAh değerli olsaydı tercih edilebilirdi belki ama fiyat farkına bakılırsa Duracell almanın pek bir anlamı yok gibi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar Xbox Controller için şarjlı pil ve şarj cihazı alacağım. Aşağıdaki ürünlerden hangisini önerirsiniz veya başka bir tavsiyeniz var mı? Fiyat açısından bir problem yok fakat Duracell cihaz içinden çıkan pilin 1300'lük olması biraz can sıktı onu alsam ekstra olarak 2500'lük piller de almam gerekecek. Şarj cihazı olarak ciddi bir kalite farkı var mı iki ürün arasında ödeyeceğim fiyat farkına cidden değer mi? GP marka pil de kullanmadım hiçbir fikrim yok kaliteli olup olmadığı hakkında kullanıyorsanız görüşlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.

Bulunduğunuz şehirde IKEA varsa mağazasından IKEA Ladda 1900 veya 2450 mAh'lik pillerden ve Stenkol isimli şarj cihazını alabilirsiniz. 4 pil + şarj cihazı şeklinde satılan paketlerinden.

Online stokta da var ama kargo yüksek çıkıyor (4 adet 2450 mAh + şarj cihazı, 598 TL ama kargo 199 TL ekliyor) forumda birçok kez paylaştım, kaliteli pil istiyorsanız birinci tavsiyem her zaman IKEA Ladda.

Ama IKEA yoksa ya da 199 kargo vermek istemiyorum diyorsanız Duracell, Varta ya da GP alabilirsiniz.

Eğer smart charger almayacaksanız (akımı ayarlayabildiğiniz, rafta uzun süre bekleyen pillerin kapasitesini daha fazla kaybetmemesi için refresh yapabildiğiniz, kapasitesini ölçebildiğiniz şarj cihazlarına smart deniyor) genelde bu pil cihazlarının hemen hemen hepsi benzer kalitededir. IKEA'nınkinin güzel tarafı tek tek de pil şarj edebiliyor bu sayede çift olarak takmak zorunda değilsiniz, artı çift taktığınız piller arasında kapasite farkı varsa düşük kapasitedeki pil bundan zarar görebiliyor (diğeri de dolana kadar şarj almaya devam ettiği için).

Bulunduğunuz şehirde IKEA varsa mağazasından IKEA ladda 1900 veya 2450 MAh'lik pillerden ve stenkol isimli şarj cihazını alabilirsiniz. 4 pil + şarj cihazı şeklinde satılan paketlerinden.

Online stokta da var ama kargo yüksek çıkıyor (4 adet 2450 mAh + şarj cihazı, 598 TL ama kargo 199 TL ekliyor) forumda birçok kez paylaştım, kaliteli pil istiyorsanız birinci tavsiyem her zaman IKEA ladda.

Ama IKEA yoksa ya da 199 kargo vermek istemiyorum diyorsanız Duracell, Varta'ya da GP alabilirsiniz.

Eğer Smart charger almayacaksanız (akımı ayarlayabildiğiniz, rafta uzun süre bekleyen pillerin kapasitesini daha fazla kaybetmemesi için Refresh yapabildiğiniz, kapasitesini ölçebildiğiniz şarj cihazlarına Smart deniyor) genelde bu pil cihazlarının hemen hemen hepsi benzer kalitededir. IKEA'nınkinin güzel tarafı tek tek de pil şarj edebiliyor bu sayede çift olarak takmak zorunda değilsiniz, artı çift taktığınız piller arasında kapasite farkı varsa düşük kapasitedeki pil bundan zarar görebiliyor (diğeri de dolana kadar şarj almaya devam ettiği için).

IKEA pilleri de gördüm de pek emin olamadım dediğim gibi pek anladığım bir konu değil. Pilleri şarj etmesi ne kadar sürüyor hocam?

Yeni konular

Geri
Yukarı