Xbox One Gamepad pil kullanımı

figo102009

Hectopat
Merhabalar

Xbox One Wireless Controller aldım. Ancak ettiğim birkaç husus bulunuyor...

1-) Xbox kolunu kapattıktan sonra içinden pilleri çıkarmaya gerek var mıdır? Takılı kalsın mı?

2-) Her türlü kalem pil bu kolu çalıştırır değil mi?

3-) Ayrıca pilsiz oynamak istediğimizde normal Samsung'ların şarj-USB kablosuyla takılı bir biçimde oluyor sanırım? Bu şekilde oynamaya çalıştığımızda nasıl yapmamız gerekir, pilleri içinden çıkararak oynayabilir miyiz?

Teşekkür ederim.

1-) Gerek yok kendini kapatıyor zaten ortadaki düğmesinin ışığı kapanıyor anlarsın tekrar açmak istediğinde 1-2 saniye basılı tutunca açılıyor.
2-) Her türlü kalem pil çalıştırır fakat Duracell pil ömrü konusunda bayağı iyi tavsiye ederim.
3-) Pilsiz oyanamak için micro USB kablo ile deneyin her kablo ile olmuyor fakat %80'i çalıştırıyor uygun kabloyla pilsiz oynayabilirsin.

Ben de micro USB kablo var. Pilleri çıkarıp oynamak daha iyi olur diyorsunuz. O zaman bluetooth harici bir şekilde çalışacak bu şekilde oynadığımızda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de micro USB kablo var. Pilleri çıkarıp oynamak daha iyi olur diyorsunuz. O zaman Bluetooth harici bir şekilde çalışacak bu şekilde oynadığımızda?

Daha iyi olur demedim. Nereden bu kanıya vardınız?

Daha iyi olur demedim. Nereden bu kanıya vardınız?

Daha iyi olur yanlış oldu belki ama kabloyla oynarken pillerin çıkarılması gerektiğini söylediniz. Sanırım şimdi oldu.

Ayrıca kabloyla oynadığımızda bluetooth bağlantısı yapmadan direkt kabloyu bağlayıp oynanabilir hale geliyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Benim pillerin çıkarılması gerektiğini söylediğim cümleyi alıntı yapar mısın? Düzgün, anlayarak oku cümlelerimi lütfen. İdrak etmesi zor cümleler kurmadım çok basit. Evet, kablo bağlantısında bluetoth bağlantısına gerek kalmıyor adı üstünde zaten kablo ile bağlanıyorsunuz, kablosuz bağlantıya ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…