Xbox One Koluna Pil Takmak Zorunlu mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Artan bilgisayar ve konsol fiyatları nedeniyle ikinci el Xbox One almaya karar verdim. Aklımda bir soru var cevabını bulamadım. Xbox One'ı aldığım zaman koluna pil takmak zorunlu mu? Pilsiz kablolu bir şekilde oynama imkanım var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Technopat ailesi. Artan bilgisayar ve konsol fiyatları nedeniyle ikinci el Xbox One almaya karar verdim. Aklımda bir soru var cevabını bulamadım. Xbox One'ı aldığım zaman koluna pil takmak zorunlu mu? Pilsiz kablolu bir şekilde oynama imkanım var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kardeş bende bütçem sebebiyle PS3 almaya karar verdim. PS yerine neden Xbox almaya karar verdin merak ettim.

Kardeş bende bütçem sebebiyle PS3 almaya karar verdim. PS yerine neden Xbox almaya karar verdin merak ettim.
Çünkü ikinci el PS4 fiyatları 1000 TL'den başlıyor. Xbox One'ı ikinci el olarak 650-700 TL arasında bulmak mümkün ve Xbox'ın sağladığı kampanyalar daha cazip geldi. Tavsiyem sen de Xbox One al.

PS3 ikinci eli 750 civarı neden PS3 yerine Xbox almak istediğini merak ettim.
PS3 eski nesil Xbox One yeni nesil. Geçtiğimiz senelerde birçok oyun eski nesil konsollara yani PS3 ve Xbox 360'a çıkmadı. Yeni çıkacak oyunlar da Xbox One'a ve PS4'e çıkacak ama PS3 ve Xbox 360'a çıkmayacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı