StrangerThings Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #1 Cihazı yeni aldım. Videoda görüldüğü gibi rahatsız edici bir ses yapıyor. Sizce normal midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2017
Cihazı yeni aldım. Videoda görüldüğü gibi rahatsız edici bir ses yapıyor. Sizce normal midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.316 Makaleler 7 Çözümler 31 4 Haziran 2017 #2 Titrerken bu sesi yapması normal. Titreşim motoru dönerken ses çıkarır.
L Laf1010 Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #3 Normal sonuçta fiziksel bir hareket söz konusu
StrangerThings Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2017 #4 Normal olduğuna emin misiniz? İade talebi açtım, yenisini yollayacaklar. Yenisi gönderilmeden iptal edeyim o halde. Not : Sesi açarak dinleyiniz. @Laf1010 @Xoloth Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2017
Normal olduğuna emin misiniz? İade talebi açtım, yenisini yollayacaklar. Yenisi gönderilmeden iptal edeyim o halde. Not : Sesi açarak dinleyiniz. @Laf1010 @Xoloth
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 5 Haziran 2017 #5 Bende "DualShock 3" var. Sonuçta onda da titreşim var, hiç böyle bir ses çıkmıyor. Siz yine de değişim yapın.
Bende "DualShock 3" var. Sonuçta onda da titreşim var, hiç böyle bir ses çıkmıyor. Siz yine de değişim yapın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Haziran 2017 #6 Böyle bir ses gelmemesi lazım. Sesli bildirim ayarı olabilir mi?
StrangerThings Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #7 Recep Baltaş dedi: Böyle bir ses gelmemesi lazım. Sesli bildirim ayarı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bir ayar yapmadım. Kutudan çıktığı gibi kullanıyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler, severek izliyoruz.
Recep Baltaş dedi: Böyle bir ses gelmemesi lazım. Sesli bildirim ayarı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bir ayar yapmadım. Kutudan çıktığı gibi kullanıyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler, severek izliyoruz.