Xbox One S 2025 yılında alınır mı?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba bir tanıdığımdan 5000 TL'ye Xbox One S 1TB alacağım FC 25, Forza Horizon 5, GTA 5, RDR2 gibi oyunları oynayacağım bu oyunlarda FPS sıkıntısı olur mu?

Merhaba abi xbox one arada sırada kasıyor mu ve drop oluyor mu
Kasma ve drop olayına ben hiç denk gelmedim. Ama yaş itibarıyla, örnek vermek gerekirse, store’da gezerken bazen 1 saniyelik küçük beklemeler olabiliyor. Bu arada oluyor her zaman olacak diye bir şey yok yani. Bu da cihazın yaşı ve içinde eski HDD sistemi olmasından kaynaklanıyor, gayet normal. Oyun içinde ise drop ya da benzeri bir sorun yaşamadım. GTA 5, FC 25, WWE 2K24, Sniper Ghost Warrior 3 gibi oyunları gayet güzel çalıştırıyor. Zaten konsollara özel olarak optimize edildikleri için bir sıkıntı çıkmıyor.
Ek olarak, alan yetmezse USB 3 destekli bir HDD ya da flash bellek kullanarak oyunları oraya kurup oradan da oynayabilirsin.
Bence, aşırı bir beklentin yoksa rahatlıkla alınabilir.

Eski bir One S kullanıcısı olarak. Temiz değilse alınmaması taraftarıyım. HDD arızası anakart hataları ve siyah ekran sorunları son zamanlar da One S cihazların peşinden ayrılmıyor. Anakart hatalarından dolayı cihazım çalışmaz duruma geldi gittim Series S aldım. Lütfen temiz olmasına dikkat edin para kolay kazanılmıyor kimsenin benim gibi sıkıntılar yaşamasını istemem…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı