Xbox One S de internete girmek

GothicBlackMetal

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
49
Üst üste konular açtım Xbox ile ilgili, bunun için özür dilerim. Fakat ben konsol cahili olduğum için aklıma geldikçe veya gördükçe burada kafamda oluşan soruları sizlere sormak istiyorum. Malum bugün Xbox One S ve yanında üç oyun siparişi verdim. Bu son konum olacak.

Bazı insanlar gördüm Google'a giriyorlar, uygulamaları ücretsiz olarak indiriyorlar. (YouTube, Netflix gibi) Bu mümkün olup, Microsoft'un kendi mağaza uygulamasından oluyor değil mi?

İkinci sorum da şu, her hangi bir klavye ve fare taksam çalışır mı Google amcayı kullanmak için?

Bilgisayardan farkı yok ise çok iyi olur yani. Sonuçta ben kendi bilgisayarımı artık kullanmak istemiyorum. Tamamen konsol'a geçeceğim.
 
Hocam merakını giderelim. Evet tarayıcı var. Microsoft Edge. Uygulama olayı mağazada var. Yükleyebilirsiniz. Klavye ve mouse desteği var. Fakat her oyun için yok. Google için kullanabilirsiniz. Klavye ve mouse olayı PC gibi değil maalesef. Bu konsollar daha çok spor, yarış, hikayeli oyunlar için. Rekabetçi oyun için sizi üzer.
Başka sorunuz olursa cevap veririm.
 
Maalesef Edge (kendi tarayıcısı) fare desteklememekte ama klavye aygıtlarını destekliyor. Tavsiyem Game pad’e bir küçük klavye aparatı almanız bu şekilde daha rahat kullanım olabilir, ya da normal bir klavye kullanılabilir. Game pad ile sitilerde gezmek kolay zorlanacağınızı düşünmüyorum ama, tarayıcısından çok performans beklemeyin bilginize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı