Xbox One S için farklı gamepadler için dönüştürücü tavsiyesi

Bu konuda tecrübeli sayılırım. Elimde 3 adet tamirli Xbox One kolu var. Örnek parçaları atıyorum. Dip butonu bulmak kolay ve ucuz bir parça. Bunlara basan tırnaklar da sıkıntı yapabiliyor. İçinden çıkana göre almak daha iyi olur. İşçilik olarak da ustaya göre değişir. Tahmimce 50 TL'den az almazlar.
TRY 5.58 40%OFF | 2 adet LB/RB omuz düğmesi tampon anahtarı onarım parçaları için Xbox One denetleyicisi için
TRY 7.58 10%OFF | YuXi 2 adet krom kaplama Thumbstick Accent yüzük Xbox One Elite denetleyici yedek parçaları
TRY 58.63 38%OFF | RETROMAX yedek LB RB tampon düğmesi tetik parçaları için Microsoft Xbox One denetleyici Xbox One Elite denetleyici
Başka problemi olmadığından emin olun derim. Bunlar maalesef kronik bir sorun.
Hocam teşekkür ederim. Fakat AliExpress'den alışveriş yapmıyorum artık. Gümrük problemleri falan çoğaldı pandemi döneminde. TR'de var mı parça satan?
 
Hocam teşekkür ederim. Fakat AliExpress'den alışveriş yapmıyorum artık. Gümrük problemleri falan çoğaldı pandemi döneminde. TR'de var mı parça satan?
İstanbul'da olabilir. Bakırköy tarafına bakabilirsiniz. Orada konsolcular var. Dip butonu zaten bulmak kolay. Elektronikçilerde oluyor.
 
Elimdeki uyumsuz gamepadleri çalıştırabileceğim.

Bunun için aslında ben başka bir yol biliyorum.
Telefonunuz aracılığı ile Xbox uygulamasından konsola uzaktan bağlanıp telefonunuza da uyumsuz gamepadi bağlayıp Xbox uygulaması üzerinden uyumsuz gamepadi çalıştırabiliyorsunuz Back 4 Blood ve Gears 5 gibi Online oyunlarda pilleri değiştirme zahmeti olmadan aralıksız oyun oynayabilmiştim.

Sizce tamir ücreti ne kadardır?

Kendiniz de tamir edebilirsiniz Xbox gamepadlerini bozmak çok zor hem de deneyim olur sizin için ancak parça bulmak zor gibi gözüküyor başka bozuk ya da kırık bir gamepad alarak ondan parça sökebilir ve tamir pratiği yapabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8bitdo diye vardı ama sadece Switch için mi çalışıyor emin değilim.

Her platformda kullanılabiliyor Switch, xcloud, PC, PS3/4, Xbox One s/x, Xbox series s/x, Android, iOS, Mac (bazı modellerde) bayağı esnektir hemen hemen her platformda kullanılabilir kablolu olarak gamecube ile çalıştıranlar da var diye biliyorum.
 
@Painlower412 Xbox konsollarda her kol direkt olarak çalışmaz. 8bitdo ve Moga ise xCloud için mobil olarak yapıldı. Konsollar için değildir. Dediğiniz gibi farklı yöntemler ile çalışabilir. Fakat direkt olarak tak ve çalıştır olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı