Xbox One S için monitör mü televizyon mu?

Sarkasian

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
104
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Xbox One S cihazım için 1500 lira limit ile televizyon ya da monitör bakıyorum. FPS oyunları da oynamayı seviyorum.

Eğer monitör alacaksam 27 inç almayı düşünüyorum, 1ms ve 75Hz olması yeterli benim için, zaten fiyat gereği FHD alabiliyorum. Ve eğer monitör alacaksam şu ürünü almayı düşünüyorum. Televizyon ise en fazla 32 inç, HD çözünürlüğünde alabilirim ve pek bilgim yok açıkçası hangisi iyidir.

Monitör evet Gaming için çok daha ideal ancak konsol alacaksam uzak olsun büyük olsun televizyon olsun diyen bir kitle de var. Siz ne düşünüyorsunuz? Ek olarak konsol yanında televizyon kullananlar tecrübelerini yazabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlar oynayacaksanız monitör. Spor/Hikaye Tabanlı/Platform oyunları oynayacaksanız ve en önemlisi koltuğa uzanarak oynamak istiyorsanız televizyon derim.
 
Hocam şöyle diyeyim, Xbox One S maksimum 1080P ve 60 FPS görüntü veriyor. Yani 144 Hz falan almaya gerek yok başta. Onun dışında 2K veya 4K monitör almaya da gerek yok.
 
32 inç alacak isen FHD den düşük alma çünkü piksel yoğunluğu azalır görüntü bulanıklaşır. Televizyon alırsan sıkıldığında oyundan çıkıp televizyon filan izlersin dizi izlersin. Mesela kardeşlerim, sadakatsiz, camdaki kız filan.
 
1500 liraya alacağınız televizyonla oyunlar keyif vermez. Tavsiyem 144hz'lik güzel bir monitör almanız.

Az önce arkadaş xbox one s max 60 fps destekliyor dedi. 144hz ne anlamı var?
 

Geri
Yukarı