Mithril5 Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 637 10 Mart 2019 #1 Xbox One S gamepad için stand var mı, şarj etmek için değil zaten pille çalışıyor. Aradığım görsel olarak PC masasında durması için stand ya da o tarz bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2019
Xbox One S gamepad için stand var mı, şarj etmek için değil zaten pille çalışıyor. Aradığım görsel olarak PC masasında durması için stand ya da o tarz bir şey.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 10 Mart 2019 #2 Amazon.com: Controller Gear Controller Stand v1.0 - Officially Licensed - Black - Xbox One: Video Games Amazon.com: Controller Gear Controller Stand v1.0 - Officially Licensed - Black - Xbox One: Video Games www.amazon.com Amazon.com: Controller Gear Xbox One Controller Stand v2.0, Licensed Accessory Display Stand (Controller Sold Separately): Video Games Amazon.com: Controller Gear Xbox One Controller Stand v2.0, Licensed Accessory Display Stand (Controller Sold Separately): Video Games www.amazon.com Bu ürünler var ama ben de TR'de bulamamıştım. Yurt dışından getirmek lazım ama fiyatları bize göre pahalı kaçıyor bence.
Amazon.com: Controller Gear Controller Stand v1.0 - Officially Licensed - Black - Xbox One: Video Games Amazon.com: Controller Gear Controller Stand v1.0 - Officially Licensed - Black - Xbox One: Video Games www.amazon.com Amazon.com: Controller Gear Xbox One Controller Stand v2.0, Licensed Accessory Display Stand (Controller Sold Separately): Video Games Amazon.com: Controller Gear Xbox One Controller Stand v2.0, Licensed Accessory Display Stand (Controller Sold Separately): Video Games www.amazon.com Bu ürünler var ama ben de TR'de bulamamıştım. Yurt dışından getirmek lazım ama fiyatları bize göre pahalı kaçıyor bence.
Mithril5 Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 637 11 Mart 2019 #3 2 adet almayı düşünüyorum ama bütçemi aşıyor. Yine de teşekkür ederim.