K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #21 Genzonzi dedi: Evet dostum. Genişletmek için tıkla... Bir sürü soru sordum ve hepsini cevapladınız çok teşekkürler partylikeits1941 dedi: 8K bütçeye biraz daha ekleme yaparak monitör+ Series S al. 8K'lık toplayacağın PC 2-3 seneye hurdaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Televizyon alacaklar ayrıdan. Genzonzi dedi: https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-512-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00001ATUGH?magaza=Mst%20Technology&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=72&wt_pc=cimri.c.72.pc Genişletmek için tıkla... Annemlere şimdi gösterdim herhalde bunu alacağım çok sevindim çooooooooook teşekkürler.
Genzonzi dedi: Evet dostum. Genişletmek için tıkla... Bir sürü soru sordum ve hepsini cevapladınız çok teşekkürler partylikeits1941 dedi: 8K bütçeye biraz daha ekleme yaparak monitör+ Series S al. 8K'lık toplayacağın PC 2-3 seneye hurdaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Televizyon alacaklar ayrıdan. Genzonzi dedi: https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu-512-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00001ATUGH?magaza=Mst%20Technology&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=72&wt_pc=cimri.c.72.pc Genişletmek için tıkla... Annemlere şimdi gösterdim herhalde bunu alacağım çok sevindim çooooooooook teşekkürler.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ağustos 2022 #22 Kayra23 dedi: Bir sürü soru sordum ve hepsini cevapladınız çok teşekkürler Televizyon alacaklar ayrıdan. Annemlere şimdi gösterdim herhalde bunu alacağım çok sevindim çooooooooook teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bizde senin durumlarında bulunduk dostum ne demek. Bildiklerimi aktarırım yardımcı olabileceksem.
Kayra23 dedi: Bir sürü soru sordum ve hepsini cevapladınız çok teşekkürler Televizyon alacaklar ayrıdan. Annemlere şimdi gösterdim herhalde bunu alacağım çok sevindim çooooooooook teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bizde senin durumlarında bulunduk dostum ne demek. Bildiklerimi aktarırım yardımcı olabileceksem.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #23 partylikeits1941 dedi: 8K bütçeye biraz daha ekleme yaparak monitör+ Series S al. 8K'lık toplayacağın PC 2-3 seneye hurdaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox'da ki kablolar HDMI 4 var değil mi?
partylikeits1941 dedi: 8K bütçeye biraz daha ekleme yaparak monitör+ Series S al. 8K'lık toplayacağın PC 2-3 seneye hurdaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox'da ki kablolar HDMI 4 var değil mi?
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ağustos 2022 #24 Kayra23 dedi: Annemlere şimdi gösterdim herhalde bunu alacağım çok sevindim çooooooooook teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah. Sevincine ortak olup dediğin gibi seni bu konuda desteklerler.
Kayra23 dedi: Annemlere şimdi gösterdim herhalde bunu alacağım çok sevindim çooooooooook teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah. Sevincine ortak olup dediğin gibi seni bu konuda desteklerler.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #25 Genzonzi dedi: Hayırlı olsun inşallah. Sevincine ortak olup dediğin gibi seni bu konuda desteklerler. Genişletmek için tıkla... Erken sevinmememye çalışıyorum yoksa kesin almayız annemlerde çok beğendi senin attığını.
Genzonzi dedi: Hayırlı olsun inşallah. Sevincine ortak olup dediğin gibi seni bu konuda desteklerler. Genişletmek için tıkla... Erken sevinmememye çalışıyorum yoksa kesin almayız annemlerde çok beğendi senin attığını.