Xbox One S Wi-Fi Gamepadi Bluetooth Adaptör ile Çalıştırmak

Bluetooth ile bağlandığında (XBOX hariç) kulaklık girişi çalışmaz. One S kolu için adaptör almanıza gerek yok. Kol zaten Bluetoothlu.
Bluetoothla kullanıyorum gamepadi zaten kulaklık girşinin çalışması için Wireless adaptörü sipariş ettim. Sitesinde kablolu veya Wireless adaptör aracılığya sadece kulaklık girişinin çalışacağı yazıyor. Ama adaptörü Aliexpressten yan sanayi sipariş ettim ucuz olduğu için yorumlarda da çalıştığı söyleniyor. Gelsin bakalım bi deneyeceğim.

Ben Amazon üzerinden 2. el sipariş etmiş bulunmaktayım Wireless adaptör ile kulaklık çalışıyor cevaplar için teşekkür ederim.

Ben Amazon üzerinden 2. el sipariş etmiş bulunmaktayım Wireless adaptör ile kulaklık çalışıyor cevaplar için teşekkür ederim.
Bende sana yazmaya girmiştim aliexpressten geldi wireless adaptör orjinal ürün sıkıntısız çalışıyor kulaklık girişi. Yeni bakanlara yardımcı olalım bari XBOX wireless adaptör alacak arkadaşlar Aliexpressten alabilir 13 14 dolar civarı hiç bir sıkıntısı olmadan herşeyi çalışıyor yan sanayi olabilir ama bilgisayar da orjinal ürün olarak tanıyor.

Bende sana yazmaya girmiştim aliexpressten geldi wireless adaptör orjinal ürün sıkıntısız çalışıyor kulaklık girişi. Yeni bakanlara yardımcı olalım bari XBOX wireless adaptör alacak arkadaşlar Aliexpressten alabilir 13 14 dolar civarı hiç bir sıkıntısı olmadan herşeyi çalışıyor yan sanayi olabilir ama bilgisayar da orjinal ürün olarak tanıyor.

Ben de Amazon'dan 2. el aldım yaklaşık 20 dolara. Benimkinde de çalışıyor belirteyim dedim yeni geldi. Çok teşekkür ederim yorumun için ama sen yazmadan sipariş vermiş bulundum.

@fuatakbas aldığın ürünün linkini atabilir misin? Bir de Bluetooth ile bağlayınca ses çıkışı çalışıyor değil mi? Türkiye'den herhangi bir Bluetooth adaptör alsam çalışır mı?
Bluetoothla bağlayınca kulaklık girişi çalışmıyor, XBOX wireless adaptör ile bağlaman gerekiyor. Link ekledim biraz pahalanmış ama yine orjinalinden oldukça ucuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı