XBOX One Series X Tasarımı

Xbox One S ve Xbox One X tasarımları gayet güzeldi bence. PS'nin de hepsi güzel bence. Ben de Xbox'a yatkınım şu anlar ama bu tasarım işi beni korkutuyor açıkçası. Bir bilgisayar kasası gibi dik kutu gelmesinden korkuyorum. :) İnşAllah Xbox One X gibi bir şey gelir ben şahsen en çok öyle seviyorum.
Xbox özel oyun felan çıkmayacak mı yav? :D Koskaca Microsoft biraz oyun çıkarsa süper olur zaten donanım olarak iyiler adamlar bir de oyun çıkarsa rekabet iyice artar bizim işimize yarar. Ha bir de Türkçe desteği lazım tabi oyunlara ama inşAllah zaman içinde o da olur.

Bir de herkesin kararı bu saygı duyarım ama sırf kendine özel oyunları var diye PS almak bana mantıksız geliyor. Sonuçta ülkemizdeki çoğu oyuncu aldı mı bir kere alıyor uzun vadeli kullanıyor. 3-4 tane iyi oyun var -Uncharted, Last of Us, God Of War haricindekiler o kadar da iyi değil bence- sırf onun için PS seçilmez bence. Sonuçta single ağırlıklı oyunlar bunlar. Çok oynarsan hemen biter bu oyunlar ve mantığı kalmaz bence.

Bir de bilen var mı şu internette dolaşan kutu gibi Xbox Series X tasarımı ve PS 5'in farklı tasarımları resmi mi fan yapımı mı?
 
En az 7.000₺ diyorum ben.
 
Microsoft, 7 tane yapımcı satın aldı. Xbox Series X'e hiç gelmediği kadar exclusive gelecek.
Hocam evet hatta bu yapımcılar gerçekten başarılı ama ben PC'ye de çıkaracaklarını düşünüyorum ama belki siz haklı çıkarsınız sadece Xbox özel olur. Gerçi PC'ye de çıksa benim için sorun yok çünkü iyi bir PC almaktansa her türlü konsol yöneleceğim gibi geliyor. :D
 
phil-rocket-launcher.jpg
 

Geri
Yukarı