Maalesef ülkemizde Xbox'a talep az bu doğrultuda alımda kolaylık sağlarken sizinde deneyimlediğiniz üzere satışta zorluk çıkarabiliyor. 10K altına bırakmayın bence son fiyat 9 olur.
Maalesef ülkemizde Xbox'a talep az bu doğrultuda alımda kolaylık sağlarken sizinde deneyimlediğiniz üzere satışta zorluk çıkarabiliyor. 10k altına bırakmayın bence son fiyat 9 olur.
Konsol değiştireceğim 2 aydir sari sitede Series S satamadim, arkadas bu kadar azmi talep olur bir konsola ya cidden yani satsamda kurtulsam kafasindayim bu aralar.
Hocam 2 aydir Series S'i sari sitede satacağım satamıyorum, 1 insan evladi bile sormuyor yani platform değistiricem degistiremiyorum bu yuzden gitsede kurtulsam ya.
Konsol değiştireceğim 2 aydir sari sitede Series S satamadim, arkadas bu kadar azmi talep olur bir konsola ya cidden yani satsamda kurtulsam kafasindayim bu aralar.
Hocam 2 aydir Series S'i sari sitede satacağım satamıyorum, 1 insan evladi bile sormuyor yani platform değistiricem degistiremiyorum bu yuzden gitsede kurtulsam ya.