Xbox One X konsolu kaç para eder?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba, konsolumu satmak istiyorum sizce kaç para eder?

Xbox One X 1TB (beyaz) kutulu.
2 tane gamepad (şarj edilebilir bataryalı)
2'li energizer Xbox One şarj ünitesi.

CD'li oyunlar:
Red Dead Redemption 2
Elder Scrolls 5 Skyrim.
Battlefield 1
Kingdom Hearts 3
Assassin's Creed Valhalla.
Assassin's Creed Origins.
Assassin's Creed Syndicate.
Assassin's Creed Odyssey.
Minecraft.
Rise of the Tomb Raider.
Tomb Raider Definitive Edition.
Shadow of the Tomb Raider.
Tomb clansy division 2

Hesabımı da vermeyi planlıyorum kullanmiyorum zaten. Oyunlar:

Grand Theft Auto 5
Witcher 3
Metro Exodus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasaya göre 10-12K iyi fiyat olur ve sanırım 10K'a koymuşsunuz zaten sarı sitede.

Evet doğru, lakin 10k ya millet almaz gibi duruyor. Hiç talep olmadı şuana kadar.
Maalesef ülkemizde Xbox'a talep az bu doğrultuda alımda kolaylık sağlarken sizinde deneyimlediğiniz üzere satışta zorluk çıkarabiliyor. 10K altına bırakmayın bence son fiyat 9 olur.

Maalesef ülkemizde Xbox'a talep az bu doğrultuda alımda kolaylık sağlarken sizinde deneyimlediğiniz üzere satışta zorluk çıkarabiliyor. 10k altına bırakmayın bence son fiyat 9 olur.

Konsol değiştireceğim 2 aydir sari sitede Series S satamadim, arkadas bu kadar azmi talep olur bir konsola ya cidden yani satsamda kurtulsam kafasindayim bu aralar.

Hocam 2 aydir Series S'i sari sitede satacağım satamıyorum, 1 insan evladi bile sormuyor yani platform değistiricem degistiremiyorum bu yuzden gitsede kurtulsam ya.

Hocam PS'ye geçmeye mi karar verdiniz? Yeni Xbox modelini bekleyin demiştim size neden platform değiştireceksiniz?

Kaça satıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…