Xbox One X vs Series S

Aly2564

Femtopat
Daha fazla  
Xbox almak istiyorum fakat Series X alabilme dururum yok. One X'in işletim sistemi işlemcisi RAM'i iyi fakat HDD ile çalışıyor ve eski. Series S ise yeni fakat işletim sistemi çok kötü bir tek elle tutulur SSD'si var. Kullanan varsa RDR2'de performansları nasıldır? Series S alınmayacak kadar kötü işletim sistemine mi sahip? One X alınmayacak kadar eski mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece RDR2 oynayacaksan bilemem ama Series S'e güncel oyunlar (GTA 6 vs) geleceğinden bence Series S al.

Sadece RDR2 oynayacaksan bilemem ama Series S'e güncel oyunlar (GTA 6 vs) geleceğinden bence Series S al.

AC, Skyrim, Fallout Game Pass'teki oyunları oynayacağım Elden Ring, Baldur's Gate 3 gibi üst düzey oyunlarla pek işim yok. Ama RDR2 de orta grafiklerde 30-40 FPS almak ta isterim. Her çıkan yeni oyunu alamam zaten CoD BO6 indirmek istiyorum bir de.

AC, Skyrim, Fallout Game Pass'teki oyunları oynayacağım Elden Ring, Baldur's Gate 3 gibi üst düzey oyunlarla pek işim yok. Ama RDR2 de orta grafiklerde 30-40 FPS almak ta isterim. Her çıkan yeni oyunu alamam zaten CoD BO6 indirmek istiyorum bir de.
Series S al uzun yıllar memnun eder.

Xbox almak istiyorum fakat Series X alabilme dururum yok. One X'in işletim sistemi işlemcisi RAM'i iyi fakat HDD ile çalışıyor ve eski. Series S ise yeni fakat işletim sistemi çok kötü bir tek elle tutulur SSD'si var. Kullanan varsa RDR2'de performansları nasıldır? Series S alınmayacak kadar kötü işletim sistemine mi sahip? One X alınmayacak kadar eski mi?
Kötü işletim sistemi vesaire olduğunu kim söylüyor? Nereden duyuyorsunuz bunları? Bir de sadece elle tutulur SSD'si var diyorsunuz. Hem böyle kötüleyip hem de almak istemeniz de ayrı bir konu ama neyse.

Series S sıfır alın veya ikinci el Series X alın.

Her ikisini kullandım hatta ps5 vs neredeyse tüm konsolları deneyimledim hocam yok teraflops diyorlar yok şöyle 4k destekliyor yok 10 milyon renk çözünürlüğü vs vs fakat düzgün bir tv'niz varsa series s size fazla fazla yetecektir öyle gözle görüp bu series x de bir farklıymış ya dedirtecek bir durum asla yok boşa uğraşmayın 7/8 arası ikinci el bir series s alın rahat rahat takılın benim kişisel görüşüm.

(Not: Çok merak ettiğim bir konsol olduğunda hep bir kafe olur tanıdık olur önce bir görmeye denemeye çalışırım büyük şehirde yaşıyorsanız bir kafeye vs gidip deneyip o şekilde almanız, sizi bir anlık hevesle yanlış yapmaktan kurtaracaktır)

Geri
Yukarı