Xbox One X'e GTA 6 çıkar mı?

One X'in oyunu düşük grafiklerde düşük çözünürlükte kaldırma ihtimali olsa dahi One S yüzünden çıkamaz bir nesle oyun çıkartacaksan nesle ait tüm konsollara çıkartmak zorundasın yani One X'e gelecekse One S'ede gelmek zorunda one s'de kaldırmaz.
aynen öyle hocam. bu mantık Xbox'ın yeni nesil konsollarında'da geçerli yani Series S ve Series X. yeni çıkacak bir oyun Series X'e çıkacaksa S'ede çıkacak ama dediğiniz gibi One S yüzünden gelmeyebilir.

Şu an PS 5 Pro modeliyle geleceği konuşuluyor siz düşünün gerisini. Series S'e gelemez GTA 6 bence bu yüzden Xbox büyük soruna girecek.

PS4'e Horizon forbidden West gibi yüksek grafikli oyunlar geldi olay optimizasyondur her zaman bu konsollar çıkmadan önce yapımcılara gösterilir onay alınır sence Series S Xbox'a kadar sorun olacak olsaydı 1 TB siyah modelini çıkartırlar mıydı?

Şu an PS 5 Pro modeliyle geleceği konuşuluyor siz düşünün gerisini. Series S’e gelemez GTA 6 bence bu yüzden Xbox büyük soruna giricek.
hocam Series S konsolu çok küçümsendiğini düşünüyorum. Series S'e %95 gelecektir. Niye gelmesin ne sanıyorsunuz ki bu konsolu? Gayet güçlü bir konsol.

PS4'e Horizon forbidden West gibi yüksek grafikli oyunlar geldi olay optimizasyondur her zaman bu konsollar çıkmadan önce yapımcılara gösterilir onay alınır sence Series S Xbox'a kadar sorun olacak olsaydı 1 TB siyah modelini çıkartırlar mıydı?
Görürsünüz bu dediğim çıktığında Series S Xbox’un başına büyük bela olacak. O modeller çıktığı günden önce planlanan ve tasarlanan ürünler şu an Baldur’s Gate 3 vakası bile böyleyken GTA 6’yı düşünemiyorum.

Bence belki çıkabilir bunu şuna dayanarak söylüyorum. PS3 ve Xbox 360 konsollarında GTA 4 çıktı o zamanlarda sonrasında GTA 5'te çıktı ama 30 FPS sabit değil tabi kasmalar oluyor ve grafik kalitesi düşük. Ki muhtemelen de Xbox One X'e de iki GTA oyunu çıkabilir. Çıkacağını sanmıyorum çünkü artık eski nesile optimize etmeyi bırakmışlar gibi görünüyor PS3'ten doğrudan portlanmış olan RDR 1 bile 30 FPS çalışıyor ama ihtimal veriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı