Xbox oyun satın alımında "farklı bir ödeme yöntemi seçin" hatası veriyor

deidara senpai

Centipat
Daha fazla  
Xbox önerim var RDR1 alacağım 64TL. Annemin 2 kartini babamin 3 kartini ablaminda 2 kartını denedim hiçbirinden yanıt alamadım. Hepsi de ticarete açık hem Xbox'un kendisinden hem de telefonumdan Microsoft Store'a giriyorum. İkisinden de denedim hata veriyor alamıyorum. Diğer oyunlarda denemedim şimdi Xbox için hediye kodu alıp girmeyi düşünüyorum ama onu da kabul etmez diye düşünüyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Screenshot_20241213_174744_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox önerim var RDR1 alacağım 64TL. Annemin 2 kartini babamin 3 kartini ablaminda 2 kartını denedim hiçbirinden yanıt alamadım. Hepsi de ticarete açık hem Xbox'un kendisinden hem de telefonumdan Microsoft Store'a giriyorum. İkisinden de denedim hata veriyor alamıyorum. Diğer oyunlarda denemedim şimdi Xbox için hediye kodu alıp girmeyi düşünüyorum ama onu da kabul etmez diye düşünüyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Eki Görüntüle 2373394

Kartlar TROY kart ise genelde bu hata veriliyor ya da VPN açıksa.

Bende bunu üyelik alırken olmuştu yanlışlıkla 2 hesap bağlamışım biri outlook.com biri gmail.com hesabınızı kontrol edin Gmail'den bende ödeme yapamıyordum. Outlook'la girdiğimde sorun çözülmüştü.

Geri
Yukarı