Xbox oyunları ve CS:GO için 27 inç Curved monitör alınır mı?

IperN

Hectopat
Xbox Series S almayı düşünüyorum, sonradan ise PC almayı düşünüyorum. 2 3 ay sonra falan. 27 inç 1080p monitör Xbox oyunculuğu için iyi olur diye düşündüm ama yanında Valorant oynayacağım için sıkıntı olur mu bilemedim. 27 inç Curved monitör nasıl olur? 27 inç monitör rekabetçi oyunlar için önermiyorlar ama 27 inç Curved olduğu için bir sorayım dedim.

Curved tarzı seviyorsanız neden olmasın alabilirsiniz hocam.Önerenleri çoğu va panel olduğu için 27 full hd olduğu için öyle demiştir ama aslında öyle değil curved düz monitörlere göre benim için daha güzel geliyor ben curved diyorum hocam.

Samsung'un 27 inç 1440p VA panelli monitörünü kullanıyorum gayet memnunum. Bazıları 1080p'de pikseller sayılıyor demiş ama monitör çözünürlüğünü 1080p'ye düşürüp 2-3 saat oyun oynadım ve görüntü benim gözüme güzel geldi. Monitörü sürekli 1080p'de kullansam bile keşke daha yüksek çözünürlük olsa diye şikayet etmem.

Hocam Eğer kullandığınız monitör 1080p çıkışlı olsaydı böyle demezdiniz emin olun bu duruma düşen birçok insan ver ve bunlar genelde uzak mesefeden kullanırlar sizin kullandığınız 1440p olduğundan çözünürlük düşürülsede pek birşey fark etmicektir panel çözünürlüğü buna göre belirleniyor çünkü.

Pikselden kastım yakından bakıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…