Çözüldü Xbox Xbox PC Game Pass oyunlarını indirmeye gerek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wkriegg

Zeptopat
Daha fazla  
Benim bildiğim PC Game Pass oyunlarını başka bilgisayara bağlanarak oynuyoruz. İnternetin iyi olması yeterli diye biliyorum. Ama bu doğru mu? Ona göre satın alacağım.

Çözüm
Ultimate alırsanız Xbox Cloud var. VPN açarak bağlanabilirsin fakat normal Game Pass sisteminde oynamak istediğin oyunları indirmek zorundasın. Game Pass sistemi, size kütüphanesinde olan oyunlarına erişmenize olanak sağlayan bir sistem. Bahsettiğiniz sistem ise Game Pass Ultimate sürümünde olan Xbox Cloud sistemi. Aynı GeForce NOW gibi olan bir sistem fakat ülkemizde olmadığından VPN ile giriş yapabiliyorsun.
Ultimate alırsanız Xbox Cloud var. VPN açarak bağlanabilirsin fakat normal Game Pass sisteminde oynamak istediğin oyunları indirmek zorundasın. Game Pass sistemi, size kütüphanesinde olan oyunlarına erişmenize olanak sağlayan bir sistem. Bahsettiğiniz sistem ise Game Pass Ultimate sürümünde olan Xbox Cloud sistemi. Aynı GeForce NOW gibi olan bir sistem fakat ülkemizde olmadığından VPN ile giriş yapabiliyorsun.

Son düzenleme:
Çözüm
Ultimate alırsanız Xbox Cloud var. VPN açarak bağlanabilirsin. Fakat normal Game Pass sisteminde oynamak istediğin oyunları indirmek zorundasın. Game Pass sistemi size kütüphanesinde olan oyunlarına erişmenize olanak sağlayan bir sistem. Bahsettiğiniz sistem ise Game Pass Ultimate sürümünde olan Xbox Cloud sistemi. Aynı GeForce NOW gibi olan bir sistem fakat ülkemizde olmadığından VPN ile giriş yapabiliyorsun.
Teşekkürler Benim dediğim şey geforce now mu yani

Teşekkürler. Benim dediğim şey GeForce NOW mu?

İndirmeden, bulut sisteme bağlanarak oynadığınız sistem GeForce NOW. İçerisinde bütün Game Pass oyunları olmasa da birçok Xbox oyunu mevcut. Kütüphanesine göz atabilirsiniz. Alacaksanız da EU sunucusunu öneririm.

İndirmeden, bulut sisteme bağlanarak oynadığınız sistem GeForce NOW. İçerisinde bütün Game Pass oyunları olmasa da bir çok Xbox oyunu mevcut. Kütüphanesine göz atabilirsiniz. Alacaksanız da EU sunucusunu öneririm.
Çok teşekkürler almayı düşünüyorum da bizim bu oyunlara sahip olmamız gerekmiyor değilmi

Çok teşekkürler. Almayı düşünüyorum da bizim bu oyunlara sahip olmamız gerekmiyor değil mi?

Gerekiyor. İçerisinde olan oyunlara ulaşabilmek için istediği platformlarda sahip olmanız gerekiyor.

Benim bildiğim PC Game Pass oyunlarını başka bilgisayara bağlanarak oynuyoruz. İnternetin iyi olması yeterli diye biliyorum. Ama bu doğru mu? Ona göre satın alacağım.

Bahsettiğiniz özellik xCloud ve resmi olarak bizde yok ama VPN kullanarak bağlanabiliyorsunuz. Oyuna girdikten sonra da VPN'i kapatabiliyorsunuz.

Ayrıca xCloud'u kullanabilmek için Gamepass Ultimate aboneliğiniz olmalı.

Bunun haricinde Gamepass'tan oyun oynamak istiyorsanız ya bilgisayarınıza kurmalısınız ya da GeForce NOW abonesi olup desteklenen Gamepass oyunlarını oradan oynayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı