Game pass, live gold, ea acsess gibi sistemler kaldıBu karar tamamen sana kalmış.
Ps'nin Avantajları:
- Exclusive yani kendine özgü oyunları olması. Oyunlarda cidden çok güzel kendi açımdan söylüyorum.
- Türkçe altyazılı ve dublaj destekli oyunlar
- Piyasada daha çok tutulması. Mesela oyun takaslamak istesen veya satmak çok rahat yapabilirsin. Türkiye'de ps daha yaygın.
- Ps kardeşliği ile yarı fiyatına oyun alabilme imkanı
Xbox'ın Avantajları;
- Xbox one x donanım olarak daha güçlü olması
- Daha iyi online hizmet.
- Daha iyi controller. ( Ben her ne kadar sevemesemde çoğunlukla daha iyi diyorlar. Bana ağır geliyor. Pille çalışmasını saçma buluyorum. Özelikle sol analog üst tarafta olmasına bi türlü alışamadım. Bu tamamen benim yorumum. Benim alışkanlığımdan kaynakandığını düşünüyorum.)
Şuan aklıma gelenler bunlar. Eksik bişi kaldımı hatırlamadım. Umarım yardımcı olmuşumdur.
XBOX ONE X her açıdan önde ve güncel al gitsin başka birine de sakın sorma PS pişmanlıktır.Arkadaşlar son kez soruyorum her anlamda karşılaştırır mısınız ve ikisinden birini kullanıyorsanız lütfen bilgilendirin.
Ben de bu aralar ps4 pro almak istiyorum bayağı araştırdım, yorumunuz dikkatimi çekti acaba daha önceden kullandınız mı? Kullanıp pişman olduysanız, neyden dolayı pişman oldunuz. Araştırdığım için her iyi ve kötü yorum dikkatimi çekiyor kusura bakmayın. Ben genelde hikaye tarzı oyunlar severim ve online oyunla çok fazla işim olmaz single mod ile olduğu kadar. Zahmet olmazsa fikirlerinizi belirtir misiniz. Ayrıca herhalde siz de yazın Xbox alacaksınız ve araştırmışsınızdır diye düşünüyorum. Neden ps4 pro değil de Xbox? (bu arada televizyonum 4k değil)XBOX ONE X her açıdan önde ve güncel al gitsin başka birine de sakın sorma PS pişmanlıktır.
Konsolum yok ama çok ciddi araştırdığım için biliyorum çevremdeki insanlar PS4'de özel oyunlar dışında bir şey olmadığını söylüyor XBOX alırsanız EA Acces ile 65 Tl ödeyip 1 yıl boyunca bf1,bf4,fifa,nfs,star wars battle front,titanfal (50+ oyun) gibi oyunlara sahip oluyorsunuz 1 yıl sonunda sizin olmuyor tabiki de ps4 de ise bunları tek tek satın almak zorundasınız sen düşün PS4'de 50 tane oyuna 65 Tl verebilecek misin ? Çok saçma niye satın alasın ki hepsini demi ben yazın XBOX ONE X alacağım yeryüzündeki en güçlü ve grafikleri en ultra konsol benim pc vardı aldığıma pişman oldum aldıktan 5 yıl sonra yerşey low da bile kasıyor o zaman 2000,3000,5000 TL verip 5 yıl sonra bir şeye yarayamacaksa ne anlamı var oyun için almanın ben bu yüzden artık oyun ağırlığımı XBOX'tan yana kullanmayı düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım ama internetten grafiklerine baktım hatta pc vs xbox one x diye videolara bakarsan xbox ın pc den daha mantıklı bir seçim olduğunu görürsün.Ayrıca One X'te illa 4K oynamak değilsin 1080P de oynayabilirsin, hatta 1080p monitörde de oynayabilirsin.Ayrıca XBOX ONE X GTX 1060 gücünde bir konsol 6 teleflop işlem gücü var.PS'nin tek farkı exclusive oyunlarının daha fazla olması, bunun çok olması bir şey ifade etmiyor bu oyunların sen hiç fiyatlarına baktın mı ? Kaç tanesini alabileceksin.Ayrıca şu anda sadece PUBG XBOX One X'de eğer çekindiğiniz bir şey olduysa hemen sorun her detayı araştırdım PS4 Pro almayın siz XBOX ONE X daha yeni ve daha üstün eğer sing player oyun da istiyorsanız FORZA, HALO, GOW efsane oyunlardır single player için tavsiyemdir.Xbox One X Konsol 1 Tb - n11.comBen de bu aralar ps4 pro almak istiyorum bayağı araştırdım, yorumunuz dikkatimi çekti acaba daha önceden kullandınız mı? Kullanıp pişman olduysanız, neyden dolayı pişman oldunuz. Araştırdığım için her iyi ve kötü yorum dikkatimi çekiyor kusura bakmayın. Ben genelde hikaye tarzı oyunlar severim ve online oyunla çok fazla işim olmaz single mod ile olduğu kadar. Zahmet olmazsa fikirlerinizi belirtir misiniz. Ayrıca herhalde siz de yazın Xbox alacaksınız ve araştırmışsınızdır diye düşünüyorum. Neden ps4 pro değil de Xbox? (bu arada televizyonum 4k değil)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.