Xbox platformu mu? PS platformu mu?

Eğer düzgün bir PC varsa evde Xbox almanın mantığı yok. Ha ama evde PC yoksa bence Xbox tek seçenektir. Üyeliklerinin ucuzluğu. EA Access, Game Pass vs hizmetleri ve iyi bir online altyapısı var. Hem de Xbox'a kısa sürede klavye mouse desteği yolda. Ama eğer evde bir PC varsa ve sadece Sony Exclusive oyunları oynamak istiyorsanız Playstation öneririm.

1 yıl olmuş alanlar ne aldı mutlu musunuz ?
Eğer düzgün bir PC varsa evde Xbox almanın mantığı yok. Ha ama evde PC yoksa bence Xbox tek seçenektir. Üyeliklerinin ucuzluğu. EA Access, Game Pass vs hizmetleri ve iyi bir online altyapısı var. Hem de Xbox'a kısa sürede klavye mouse desteği yolda. Ama eğer evde bir PC varsa ve sadece Sony Exclusive oyunları oynamak istiyorsanız Playstation öneririm.
benim bilgisayar o kadar iyi değil r7 240 var lol falan oynayabiliyorum sadece xbox alsam yeri midir? oyunlara çok fazla para vermeyi düşünmüyorum ve exc oyunlara o kadar fazla takmadım olsa iyi olur diye düşünüyorum ama online daha çok oynuyorum ps5 çıkacak yakın tarihte ps4'te online sıkıntısı olur mu yoksa xbox one x alayım mı?

@Silinen üye Online düşünüyorsanız Xbox daha iyi bir seçim olur. Ayrıca game pass gibi sistemler ile oyun almadan bir sürü oyun oynabilirsiniz.
PS4 alıp online oynarsanız da PS5 çıkınca sıkıntı çekmezsiniz. Sony 3 yıl daha destek vereceğini söyledi PS4'e. Ayrıca PS5 çıkınca PS4 sahibi olanlar PS5 sahibi olanlar ile online oynayabilecek.

S5 çıkınca PS4 sahi
@Silinen üye Online düşünüyorsanız Xbox daha iyi bir seçim olur. Ayrıca game pass gibi sistemler ile oyun almadan bir sürü oyun oynabilirsiniz.
PS4 alıp online oynarsanız da PS5 çıkınca sıkıntı çekmezsiniz. Sony 3 yıl daha destek vereceğini söyledi PS4'e. Ayrıca PS5 çıkınca PS4 sahibi olanlar PS5 sahibi olanlar ile online oynayabilecek.
yani xbox one x diyorsunuz değil mi
xbox one x 45 m falandı galiba ps4 100m var bir de yeni ps5 alanlar falan olsa online açısından daha iyi olmaz mı

@Silinen üye Online için Xbox önerme sebebim Xbox Gold sisteminin Psn Plus'a göre daha kaliteli olması. Dağıttığı oyunlar ve fiyat açısından daha iyi. Bu yüzden Xbox önerdim. Ayrıca game pass ve EA Access sistemi de çok iyi fiyatlara güzel oyunlar sunuyor. Gerçi EA Access PlayStation'a gelecek haberleri görmüştüm.

@Silinen üye Online için Xbox önerme sebebim Xbox Gold sisteminin Psn Plus'a göre daha kaliteli olması. Dağıttığı oyunlar ve fiyat açısından daha iyi. Bu yüzden Xbox önerdim. Ayrıca game pass ve EA Access sistemi de çok iyi fiyatlara güzel oyunlar sunuyor. Gerçi EA Access PlayStation'a gelecek haberleri görmüştüm.
e3'ü beklemeli miyim peki sizce
yoksa e3'ten önce almalıyı mıyım önemli bir gelişme olur mu e3'te ?

@Silinen üye E3 ile ilgili çok bilgiye sahip değilim. Eğer aceleniz yoksa bekleyin yani ilginizi çeken bir şeyi tanıtımını falan yapılacaksa bekleyin. PS5'i bekliyorsanız eğer onunla alakalı büyük bir şey olmaz diye düşünüyorum.

1 yıl beklerim diyorsan PS5 için 630 dolar koy kenara,oyunlar için kardeşlik sistemini kullanarak çok ucuza alabilirsiniz.
ps4 pro alıp 2.el oyun mu alsam ki onlar bile çok pahalı, yoksa xbox one x alıp bir sürü oyun ile online falan mı takılsam online oynamak istiyorum ama ps4 pro'nun kitlesi ve Türkiye'de tutulması nedeniyle ps4 proya gidiyor aklım sizce doğru bir karar mı? 500 tlye direksiyon alıp xbox'ta bir sürü oyun forza falan mı oynasam sizce ki onu da oynamak istiyorum? deneyimleriniz varsa lütfen paylaşın çok kararsızım
Arkadaşlar son kez soruyorum her anlamda karşılaştırır mısınız ve ikisinden birini kullanıyorsanız lütfen bilgilendirin.
hocam siz ne aldınız acaba

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı