Xbox Series S alarak iyi mi ettim?

3 ay önce aldım, tek pişmanlığım Series X almamış olmak. Onun haricinde oyuna girmek yaklaşık 30 sn sürüyor. Müthiş bir konforu var. İyi eğlenceler. Hayırlı olsun.
 
Hayırlı olsun. Mart ayında Almanya'dan 2.700 küsür TL'ye almıştım ve çok mutluyum kendisiyle. Keyfini çıkarmak isterseniz 1 TB Harici HDD takın ekstradan ve Game Pass'i uzun süreli olarak alın (1-2-3 yıl gibi). Ben 2 TB disk ve 1 yıllık Game Pass ile keyfini sürüyorum hâlâ. Hafıza mevzusu haricinde keşke Series X alsaydım dediğim olmadı hiç.
 
O civara inmesini bekleyebilirdik ancak Türkiye'de olduğumuz için şu anki fiyattan alamazsa bir daha rüyasında da göremez, (rüyasına da zamlı geliyor çünkü) normalde 2. el almasını önermiştim, 2. el fiyatları da param güvende ile zaten 5-5.2K civarına geliyordu.

Tekrardan hayırlı olsun @BERWAR, fh 4'ten çıkmazsın artık.

5'te rahat rahat oynanıyor hocam 60 FPS de oynanıyor. 4 bitti 😊😊
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle çok iyi yaptın bende de var 4 ay önce 4 bin TL'ye aldım iyi ki de almışım o zamanlarda o fiyata. 1 yıllıkta Game Pass yaptım miss gibi oldu. Tabii sen kur yüzünden daha pahalıya almışsın ama fiyatların nolacağı belli olmaz almakla iyi yapmışsın.
 
6 aydır Series S kullanıyorum. Hiç pişman değilim. Genel olarak oyunların grafikleri ve verdikleri performanslar harika. Ve mutlaka Forza Horizon 5, Metro Exodus ve Doom Eternal'ı oynamanı öneririm.
Hocam konu arkadaş almış, bende almayı düşünen biri olarak soracağım da. Logitech g pro wireless mouse sahibiyim. Ultrabook kullanıyorum ama oyun da oynamak istiyorum. FPS oyunları da mouse'suz oynanabileceğini düşünen biri değilim. Klavye ve mouse bağlanıyor mu konsola ? Bir de bahsettiğiniz oyunlar 2k 60fps akıcı oynanıyor mu ?
 
Hocam konu arkadaş almış, bende almayı düşünen biri olarak soracağım da. Logitech G PRO Wireless mouse sahibiyim. Ultrabook kullanıyorum ama oyun da oynamak istiyorum. FPS oyunları da mouse'suz oynanabileceğini düşünen biri değilim. Klavye ve mouse bağlanıyor mu konsola? Bir de bahsettiğiniz oyunlar 2K 60FPS akıcı oynanıyor mu?

Klavye mouse desteği konsolda var hatta Microsoft Edge'i aynı bir bilgisayardaymış gibi bir kısıtlama olmadan kullanabiliyorsunuz. Ancak oyunlardaki desteği oyun geliştiricilerine bağlı. Kimi oyun sorunsuz bir şekilde klavye mouse destekliyorken (Fortnite, Warzone, Halo, Metro Exodus...) Bazı oyunlar da hem eski nesilden kaldığı için ya da oyun dengesini bozacağını düşündükleri için eklemiyorlar (Apex Legends buna örnektir). 2K 60 FPS konusuna girecek olursak yine oyununa bağlı bu oyunların listesini internette bulabilirsin ben 1080p de oynadığım için hangileri 2K da çalışıyor bilmiyorum. Gamepad ile FPS oyunları oynama konusunda ben de senin gibi düşünüyordum alışıyorsun en geç 1.5 haftaya. Singleplayer FPS oyunlarında bir sorun yaşamıyorum. Crossplay'e kapalı multiplayer oyunlarda da rahatlıkla oynayabiliyorum. Sadece crossplay aktifken PC oyuncularına karşı bayağı zorlanabilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Hayirli olsun.
Iyi etmissiniz. Bende GoW ragnarogun cikmasini bekliyorum. Ondan sonra PS4'u satip Series S'e gecmeyi dusunuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı