Çözüldü Xbox Series S bağlı LG 32QN600-B monitörde FreeSync ve 2K aynı anda açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Xbox Series S için LG 32QN600-B monitörünü aldım, ayarlarını yaparken FreeSync açınca 2K seçeneğini Xbox görüntü ayarları kısmından seçemediğimi fark ettim. Normalde 2K seçeneği çıkıyordu, sorun ne olabilir?

@Ellie Williams

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, HDMI kullanıyorum Xbox'la birlikte gelen hızlı HDMI kablosu monitör kullanım kılavuzunda DP kullanılmazsa uyumsuzluk sorunları olabilir vb. şeyler yazıyordu bir alakası olabilir mi? Eve geçince ekran görüntüsü paylaşacağım.

"50 Hz'e izin ver." tikini kaldırıp dene, olmazsa HDR'ı kapat.

10-bit HDR daha fazla bant genişliğine ihtiyaç duyduğu için VRR'ı engelliyor olabilir. Monitör girişin HDMI 1.4, hem 2K, hem 75 Hz, hem de HDR için düşük kalıyor olabilir.

HDR kapattıktan sonra VRR açılırsa DisplayPort kablo alarak tüm ayarları aktif hale getirebilirsin, DisplayPort'un bant genişliği izin verecektir diye düşünüyorum.

50 Hz'e izin ver tikini kapatınca gelmedi HDR'ı da kapattım yine gelmiyor.

Bir de Xbox'ta DisplayPort girişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…