Xbox Series S bilgisayarda mı kullanılmalı?

444824

Hectopat
Makaleler
1
Ben Xbox Series S cihazımı televizyonda kullanıyorum fakat insanlar genellikle bilgisayarda kullanıyor bende bilgisayara geçmeli miyim?

Hocam çok fark etmiyor ben de televizyonda kullanıyorum ama PC'deki monitörünüz daha iyi ise geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardan kastınız monitör olarak varsayım yapacağım. Xbox Series S'in genel olarak monitörde kullanılma sebebi oyunları 4K oynatamaması diyebilirim. Ekran büyüdükçe görüntüde keskinlik kaybı ortaya çıkabiliyor, haliyle 1080p veya 1440p monitör tercih ediliyor. Bana sorarsan televizyonun çok büyük değilse veya gözünü rahatsız etmiyorsa monitöre geçmene gerek yok.

Hocam çok fark etmiyor ben de televizyonda kullanıyorum ama PC'deki monitörünüz daha iyi ise geçebilirsiniz.

Benim televizyonum iyi kalite veriyor ama belki eksi yanları vardır diye düşündüm.

Bence de televizyon ekranı çok büyük monitörle oynamak daha iyi olur.

Olabilir fakat benim televizyonum çok büyük değil hocam.

Bilgisayardan kastınız monitör olarak varsayım yapacağım. Xbox Series S'in genel olarak monitörde kullanılma sebebi oyunları 4K oynatamaması diyebilirim. Ekran büyüdükçe görüntüde keskinlik kaybı ortaya çıkabiliyor, haliyle 1080p veya 1440p monitör tercih ediliyor. Bana sorarsan televizyonun çok büyük değilse veya gözünü rahatsız etmiyorsa monitöre geçmene gerek yok.

Gözümü rahatsız etmiyor hocam benim televizyonum 2K destekliyor ama monitöre geçersem FPS artışı olabilir mi monitörde 2K destekliyor.

Gözümü rahatsız etmiyor hocam benim televizyonum 2K destekliyor ama monitöre geçersem FPS artışı olabilir mi monitörde 2K destekliyor.
Monitörünün hz değerini belirtir misin? Multiplayer oynuyorsan monitör daha mantıklı. Daha yüksek hz değeri ve daha az tepkime süreleri ile oyun deneyimini ikiye katlar. Single. Oyuncuyum diyorsan da monitöre geçmeye gerek yok. Kendimden örnek vereyim konsol ile monitörden 1,5 ay kadar multiplayer oynadım ve TV'den daha iyi bir deneyim aldım. Şu an single ağrılıklı oynuyorum TV'ye geçtim. Oynayacağın oyun türüne bağlı.

Monitörünün Hz değerini belirtir misin? Multiplayer oynuyorsan monitör daha mantıklı. Daha yüksek Hz değeri ve daha az tepkime süreleri ile oyun deneyimini ikiye katlar. Single. Oyuncuyum diyorsan da monitöre geçmeye gerek yok. Kendimden örnek vereyim konsol ile monitörden 1,5 ay kadar multiplayer oynadım ve TV'den daha iyi bir deneyim aldım. Şu an Single ağrılıklı oynuyorum TV'ye geçtim. Oynayacağın oyun türüne bağlı.

Hocam geç kaldım kusura bakmayın 60Hz'ymiş benim monitörüm ve genellikle hiç girmem multiplayer'a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı