Upscale ederek 4K 30fps - 60 fps alabildiğiniz oyunlar oluyor. İlk attığım monitör tam destekliydi zaten.Series S 2K 120 FPS alıyormuş kusura bakmayın ama 4K 60 FPS alıyor diye biliyorum ben. 4K 60 FPS alıyorsa 4k monitör alın.
Upscale ederek 4K 30fps - 60 fps alabildiğiniz oyunlar oluyor. İlk attığım monitör tam destekliydi zaten.Series S 2K 120 FPS alıyormuş kusura bakmayın ama 4K 60 FPS alıyor diye biliyorum ben. 4K 60 FPS alıyorsa 4k monitör alın.
Büyük bir şeyler arıyorsanız, size göre.
Birde Full HD Monitör Önerebilir misiniz uyumlu olan?Hoparlörü var ve 2K. %98 DCI P3 renk gamutuna ve 10 bit renk derinliğine sahip. Daha iyi bir tercih bulacağınızı sanmıyorum.![]()
Acer Nitro VG272UP (UM.HV2EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Port varsa uyumludur.Birde Full HD Monitör Önerebilir misiniz uyumlu olan?
hocam bu monitör ile ayarları 1080p 120hz çektiğimiz zaman monitör 2k olduğu için görüntüde bulanıklık yada çamurlaşma dediğimiz olay olur mu yoksa en sağlıklısı 1080p almak mı ?Hoparlörü var ve 2K. %98 DCI P3 renk gamutuna ve 10 bit renk derinliğine sahip. Daha iyi bir tercih bulacağınızı sanmıyorum.![]()
Acer Nitro VG272UP (UM.HV2EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.