Xbox Series S için TV mi monitör mü?

ktskn

Hectopat
Arkadaşlar aklımda 3 tane seçenek var. Bütçem maksimum 7000TL.

Full HD Hoparlörlü Monitör hoparlörü olduğu için almayı düşünüyorum.
Full HD HDR özellikli TV TV olduğu için almak istiyorum. Ses açısından monitörden daha iyi bir deneyim sağlar. Ekran da büyük monitörlere göre. Kumandası da var.
Full HD VA Panel Monitör üstteki monitörden kağıt üstünde özellik olarak galiba daha geri. Gerek VA panel olması, gerek 165Hz olması. Ama kuzen kullanıyor ve monitör gayet hoş duruyor. Fakat hoparlörü yok ve ekstra hoparlör almam gerekecek diye buna çok sıcak bakmıyorum.

Sizlerin ayrıyeten öneriniz var mıdır? Veya bunlardan hangisini almam daha mantıklı olur? Genel olarak FIFA, Fortnite ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Online oyunlar da oynayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir monitör ile gayet keyifli zaman geçirebilirsin. Klavye-fare desteği de birçok oyunda var. Mini PC gibi kullanabilirsin.

Ben Series X'i 2K-165 Hz monitör ile PC gibi kullanıyorum.

L koltuğunuz ve güzel ayak uzatacak bir sehpanız varsa TV daha rahat ama monitör ile mini PC gibi kullanan arkadaş gibi yapmakta çok mantıklı.

Series S 1080P'de HDR çalıştırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…