Xbox Series S ile oyunlardan zevk alamıyorum

Samet elvan

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler hepinize. İçim biraz buruk. Sebebine gelirsek çok çalışıp Xbox Series S aldım. Oyunlar falan indirdim Warzone falan vs. film izliyorum bazen, bazen de oyun oynuyorum. Oyunlar acayip zor ve zevksiz geliyor. Birçok oyunu indirip açıp geri silmem bir oldu. Ne yaptıysam yapayım bilgisayar zevki vermiyor. Daha alalı 2 hafta oldu iade etmeyi düşünüyorum, ne yapmalıyım :(?

Bilgisayar kullanmanın ayrı bir yeri var. Mesela o klavye tuşlarına basmak. Ayrıca bilgisayarda Xbox ile yaptığınız şeylerin daha fazlasını yapabiliyorsunuz. O yüzden sıkılıyor olabilirsiniz. Bence iade edin ve alabiliyorsanız PC alın.

Arkadaşlar iyi günler hepinize. İçim biraz buruk. Sebebine gelirsek çok çalışıp Xbox Series S aldım. Oyunlar falan indirdim Warzone falan vs. film izliyorum bazen, bazen de oyun oynuyorum. Oyunlar acayip zor ve zevksiz geliyor. Birçok oyunu indirip açıp geri silmem bir oldu. Ne yaptıysam yapayım bilgisayar zevki vermiyor. Daha alalı 2 hafta oldu iade etmeyi düşünüyorum, ne yapmalıyım :(?
Sorun gamepad ise destekleyen oyunları klavye ve mouse ile oynama imkanın var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı