tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 10 Aralık 2024 #1 1 aydır Series S kullanıyorum ve memnunum ama oyunlarda görüntü kalitesinde ve PlayStation ara yüzüne olan aşinalığımdan pek alışamadım. Takas etmek sizce mantıklı mı? Oynadığım oyunlar EA FC 25, Forza Horizon 5, Mortal Kombat 11 ve MotoGP24.
1 aydır Series S kullanıyorum ve memnunum ama oyunlarda görüntü kalitesinde ve PlayStation ara yüzüne olan aşinalığımdan pek alışamadım. Takas etmek sizce mantıklı mı? Oynadığım oyunlar EA FC 25, Forza Horizon 5, Mortal Kombat 11 ve MotoGP24.
LaurenNn Femtopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Hayır.
tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 10 Aralık 2024 #4 Salazerj dedi: Hayır mantıksız. Genişletmek için tıkla... PS5'e geçmek mantıklı mı?
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 10 Aralık 2024 #5 tnw dedi: PS5'e geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Aslında evet dediğiniz gibi PS'ye alışıksanız alabilirsiniz hem Series S'e göre depolaması daha fazla size kalmış bir şey.
tnw dedi: PS5'e geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Aslında evet dediğiniz gibi PS'ye alışıksanız alabilirsiniz hem Series S'e göre depolaması daha fazla size kalmış bir şey.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #6 tnw dedi: PS5'e geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Mantıklı tabii ki. Bir de PS Plus alacaksan tadından yenmez.
tnw dedi: PS5'e geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Mantıklı tabii ki. Bir de PS Plus alacaksan tadından yenmez.
pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #7 Series S satıp üstüne biraz para koyup 14-15 2.el alabilirsiniz. PlayStation 5 tnw dedi: PS5'e geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla...
Series S satıp üstüne biraz para koyup 14-15 2.el alabilirsiniz. PlayStation 5 tnw dedi: PS5'e geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla...
tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 11 Aralık 2024 #8 pyeso dedi: Series S satıp üstüne biraz para koyup 14-15 2.el alabilirsiniz. PlayStation 5 Genişletmek için tıkla... Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Daha önce hiç 2. el bir konsol satın almadım.
pyeso dedi: Series S satıp üstüne biraz para koyup 14-15 2.el alabilirsiniz. PlayStation 5 Genişletmek için tıkla... Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Daha önce hiç 2. el bir konsol satın almadım.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #9 tnw dedi: Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Daha önce hiç 2. el bir konsol satın almadım. Genişletmek için tıkla... Xbox Series X'e geçebilirsiniz resim ve grafik kalitesi daha yüksek PS5 almaya değmez hocam
tnw dedi: Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Daha önce hiç 2. el bir konsol satın almadım. Genişletmek için tıkla... Xbox Series X'e geçebilirsiniz resim ve grafik kalitesi daha yüksek PS5 almaya değmez hocam
pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #10 Rogfan123 dedi: Xbox Series X'e geçebilirsiniz resim ve grafik kalitesi daha yüksek PS5 almaya değmez hocam. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok diye biliyorum. tnw dedi: Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Daha önce hiç 2. el bir konsol satın almadım. Genişletmek için tıkla... Sarı siteden Param Güvende ile ya da dolaptan alabilirsiniz alıcı korunuluyor genellikle
Rogfan123 dedi: Xbox Series X'e geçebilirsiniz resim ve grafik kalitesi daha yüksek PS5 almaya değmez hocam. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok diye biliyorum. tnw dedi: Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağım? Daha önce hiç 2. el bir konsol satın almadım. Genişletmek için tıkla... Sarı siteden Param Güvende ile ya da dolaptan alabilirsiniz alıcı korunuluyor genellikle