Xbox Series S ısınma problemi

Bedo Pasha

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar konsolu daha dün aldım. Forza yükledim ve bu sabah konsolu çalıştırdım iki dakika geçti konsol çok ısındı. Bu normal mi? Sadece siyah ızgaranın olduğu yer çok sıcak ve fön makinası gibi kokuyor. Normal mi bu durum? Az önce güç tasarrufu moduna aldım.

Dostlar konsolu daha dün aldım. Forza yükledim ve bu sabah konsolu çalıştırdım iki dakika geçti konsol çok ısındı. Bu normal mi? Sadece siyah ızgaranın olduğu yer çok sıcak ve fön makinesı gibi kokuyor. Normal mi bu durum? Az önce güç tasarrufu moduna aldım.

Konsolu nasıl kullanıyorsunuz duvara sıfır olursa hava akışı yapamaz ayrıca yan koyarsanız daha iyi olur havayı üstten üfler.

Konsolu nasıl kullanıyorsunuz duvara sıfır olursa hava akışı yapamaz ayrıca yan koyarsanız daha iyi olur havayı üstten üfler.
Sehpanın üstünde etrafı açık yatay konumda kullanıyorum ve yarışda iken bazen 1 saniye falan donuyor toprak yolda olduğum içinde kol titrer vaziyette kalıyor.

Sehpanın üstünde etrafı açık yatay konumda kullanıyorum ve yarışda iken bazen 1 saniye falan donuyor toprak yolda olduğum içinde kol titrer vaziyette kalıyor.

Bence garantiye yollamanızda fayda var. Üründe problem varsa Xbox yenisini gönderiyor zaten. Çok ihtiyacınız yoksa hem bir bakıma da gitmiş olur. Bence garantiye yollayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı