Hello World
Decipat
Pil derdi pek de yanaşmadığım bir taraf.
Ayrıca eğer oluyorsa şarjda şarj bitme olayı olur mu?
Ayrıca eğer oluyorsa şarjda şarj bitme olayı olur mu?
Kafa karıştıracak bir şey yok. Xbox Series konsolların her ikisi de (x ve s) 9. Nesil Kontrolcü kullanır. Bu kontrolcü için Type-C kabloya ihtiyacınız var.Beyin allak bullak oldu. Şimdi Type-C 9.nesil için ve 9.nesil series s/x değil mi doğru muyum?
Dostum S/X kolu diye ayrı kollar yok. Bana nasıl XBOX Series X kolu alabileceğimi söyler misin?Kalite olarak fark var.
9. Nesil Xbox controller diye geçerDostum S/X kolu diye ayrı kollar yok. Bana nasıl XBOX Series X kolu alabileceğimi söyler misin?
Dostum S/X kolu diye ayrı kollar yok. Bana nasıl XBOX Series X kolu alabileceğimi söyler misin?
Alakası yok. XBOX Series S'de de 9.nesil kontrolcü var. Series X ve Series S kolları arasında ne kalite ne kozmetik hiçbir fark yok.9. Nesil kontrolcü Xbox X'de kullanılıyor zaten.
Series S kolu ya da Series X kolu diye bir şey yok. Bu bilgiyi nereden çıkardınız? Her ikisi de Xbox 9. Nesil Kontrolcü. Birebir aynı.Kalite olarak fark var.
Series S kolu ya da Series X kolu diye bir şey yok. Bu bilgiyi nereden çıkardınız? Her ikisi de Xbox 9. Nesil Kontrolcü. Birebir aynı.
Yanlış bir bilgiye sahipsiniz ve hâlâ doğrusunu öğrenmeye çalışmak yerine bu yanlışta diretiyorsunuz.Birebir aynı değiller. Series S'te 8. Nesil kullanılıyor olması lazım.
Birebir aynılar. Series S sahibiyim, 9. nesil kol var. 8. nesil kollar XBOX One kolu olarak geçiyor zaten. Hala niye ısrar ediyorsunuz anlamış değilim.Birebir aynı değiller. Series S'te 8. Nesil kullanılıyor olması lazım.
Yanlış bir bilgiye sahipsiniz ve hâlâ doğrusunu öğrenmeye çalışmak yerine bu yanlışta diretiyorsunuz.
Birebir aynılar. Series S sahibiyim, 9. nesil kol var. 8. nesil kollar XBOX One kolu olarak geçiyor zaten. Hala niye ısrar ediyorsunuz anlamış değilim.
En basitinden internete XBOX Series S yazsanız, yanında duran kolun 9.nesil olduğunu görmeniz gerek.