Xbox Series S performansı nasıl?

Cevabın için teşekkür ederim. Genelde Warzone ve FIFA oynayacağım. PC'den geçmiş olacağım için gamepade alışmam zaman alacak. Series S'te Warzone oynarken klavye mouse takarsak PCdeki gibi verimli kullanılabiliyor mu? Gecikme oluyor mu acaba? Birebir aynı mıdır PC ile.

60 Hz oynarsan gecikiyor gibi ama 120 Hz oynarsan hiç gecikme olmuyor.

İlk başlarda alışana kadar zorlanabilirsin ben PC'de ve Gamepad'de düşük hassasiyet ile oynuyorum Warzone Xbox'tan alışınca PC'den daha kolay geliyor bana.
Teşekkür ederim 120Hz oynayacağım. Sizin sanırsam Series S'iniz var genel olarak memnun musunuz?

Evet memnunum kapalıyken güncellemeleri otomatik yapıyor en çok o özelliğini seviyorum bazı oyunlarda Ray Tracing sistemini destekliyor yani NVIDIA RTX gibi, depolaması 512 GB, bir kısmını sisteme ayırıyor 364 GB depolama alanı kalıyor ama bende Warzone, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Rainbow extraction ve Forza Horizon 5 olmasına rağmen daha 50 GB boş alanım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…