Xbox Series S uyumlu kontrolcü önerisi

DiabIo

Decapat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum Xbox Series S kontrolcüsü 1300 TL civarlarında, o yüzden bende Series S'e uyumlu kontrolcü arıyorum. Önerebileceginiz varsa yazar mısınız?
 
En uygun fiyatlı olarak Dobe kollara bakabilirsiniz. Yardımcı olacaktır.
 
En uygun fiyatlı olarak dobe kollara bakabilirsiniz. Yardımcı olacaktır.

Hocam bu Dobe kablolu ya. Bunu nasıl bağlayacağiz konsola?
 
Kablolu zaten. USB girişine takmanız yeterli. Xbox One ve PC'de tam uyumlu olarak kullanıyorum.
 
Evet hocam. Kullananlar var. Zaten 8 ve 9. nesil için kol uyumu aynı. Microsoft bu konuda değişiklik yapmadı. Sadece biraz daha makyajlı kol yaptılar. Bütçe artarsa Amazon'da PowerA lisanslı kollar var. Bunlara da bakabilirsiniz.
 
Series S'e uyumlu olduğuna emin misiniz?
Dobe kolunu kullanıyorum. Orta tuşu tam uyumlu değil, çalışmıyor S modelinde. Diğer tuşlarda sorun yok. İşimi görüyor ama diğer kollar pahalı olmasaydı Dobe almazdım. Tetik tuşlarının hissiyatı kötü. Özellikle Formula 1 oyunu oynarken sıkıntı yaşıyordum. Diğer Halo serisi, Gears, BF serisi, Titanfall 2 de iş görüyor. Forza Horizon ve futbol oyunları için de yeterli. Bunun fiyatına Dobe'dan çok daha iyi olan kollar mevcut ama Xbox uyumlu değiller maalesef.
 
Hocam sahibindende Param Güvende ile çok ucuza bulunabiliniyor.
Bu ilandaki gibi. Param Güvende ile satıldığından bir sorun var ise geri yollayabilirsiniz. Ben 600TL'ye siyah olanını almıştım %10 komisyonu ile 660TL'ye gelmişti. Çiziksiz sorunsuzdu tek eksisi kutusu ve garantisi yok, pil takma kısmında seri numarası da yok beyaz bir şerit var. Ben herhangi bir problem yaşamadım ama orijinal kol, Bluetooth ile PC'ye de bağlayıp kullanabiliyorum sorunsuz yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı