B Be4st Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar yayın falan da yapmak istiyorum. Elimde iş görebilecek seviyede bir PC var PC'de 15 tane oyunum var. Montaj ve yayın falanda yapmak istiyorum. Link bırakıyorum. (PC alırsam monitör alacağım. Bir de bunları birisini yaz ayında alacağım. PC'de maksimum 6200 TL 144 Hz monitör dahil PC var.) Xbox Series S:https://www.hepsiburada.com/microso...b-microsoft-turkiye-garantili-pm-HB00000XGXZ7 bilgisayar:MANTIS-1650 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör:Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Arkadaşlar yayın falan da yapmak istiyorum. Elimde iş görebilecek seviyede bir PC var PC'de 15 tane oyunum var. Montaj ve yayın falanda yapmak istiyorum. Link bırakıyorum. (PC alırsam monitör alacağım. Bir de bunları birisini yaz ayında alacağım. PC'de maksimum 6200 TL 144 Hz monitör dahil PC var.) Xbox Series S:https://www.hepsiburada.com/microso...b-microsoft-turkiye-garantili-pm-HB00000XGXZ7 bilgisayar:MANTIS-1650 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör:Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #2 O sistem alınmaz. Bence Series S alın ama yayın konusunda ne olur bilemiyorum. Ekstra yayın kartı almanız gerekiyor sanırsam.
O sistem alınmaz. Bence Series S alın ama yayın konusunda ne olur bilemiyorum. Ekstra yayın kartı almanız gerekiyor sanırsam.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 26 Ocak 2021 #3 Xbox almaktansa PC toplarım.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Be4st dedi: Arkadaşlar yayın falan da yapmak istiyorum. Elimde iş görebilecek seviyede bir PC var PC'de 15 tane oyunum var. Montaj ve yayın falanda yapmak istiyorum. Link bırakıyorum. (PC alırsam monitör alacağım. Bir de bunları birisini yaz ayında alacağım. PC'de maksimum 6200 TL 144 Hz monitör dahil PC var.) Xbox Series S:https://www.hepsiburada.com/microso...b-microsoft-turkiye-garantili-pm-HB00000XGXZ7 bilgisayar:MANTIS-1650 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör:Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Series S al fakat unutma korsan oyun oynayamazsın.
Be4st dedi: Arkadaşlar yayın falan da yapmak istiyorum. Elimde iş görebilecek seviyede bir PC var PC'de 15 tane oyunum var. Montaj ve yayın falanda yapmak istiyorum. Link bırakıyorum. (PC alırsam monitör alacağım. Bir de bunları birisini yaz ayında alacağım. PC'de maksimum 6200 TL 144 Hz monitör dahil PC var.) Xbox Series S:https://www.hepsiburada.com/microso...b-microsoft-turkiye-garantili-pm-HB00000XGXZ7 bilgisayar:MANTIS-1650 / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR monitör:Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Series S al fakat unutma korsan oyun oynayamazsın.
B Be4st Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 AutumnPlanet dedi: Series S al fakat unutma korsan oyun oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar PC'den oynayan arkadaşımla konsoldan oyun oynayan arkadaşım ile aynı anda oynayabilir miyim?
AutumnPlanet dedi: Series S al fakat unutma korsan oyun oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar PC'den oynayan arkadaşımla konsoldan oyun oynayan arkadaşım ile aynı anda oynayabilir miyim?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Ocak 2021 #6 Be4st dedi: Arkadaşlar PC'den oynayan arkadaşımla konsoldan oyun oynayan arkadaşım ile aynı anda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişir.
Be4st dedi: Arkadaşlar PC'den oynayan arkadaşımla konsoldan oyun oynayan arkadaşım ile aynı anda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişir.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 26 Ocak 2021 #7 PC. Ama bu PC değil, daha iyisi toplanır bu fiyata. Konsol almak mantıklı gelebilir ancak oyun fiyatlarına bir bakın derim.
PC. Ama bu PC değil, daha iyisi toplanır bu fiyata. Konsol almak mantıklı gelebilir ancak oyun fiyatlarına bir bakın derim.
B Be4st Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #8 Shahdee dedi: PC. Ama bu PC değil, daha iyisi toplanır bu fiyata. Konsol almak mantıklı gelebilir ancak oyun fiyatlarına bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynuyacak çok arkadaşım var.O yüzden kafamda soru işaretleri oluştu
Shahdee dedi: PC. Ama bu PC değil, daha iyisi toplanır bu fiyata. Konsol almak mantıklı gelebilir ancak oyun fiyatlarına bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynuyacak çok arkadaşım var.O yüzden kafamda soru işaretleri oluştu
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #9 Be4st dedi: Arkadaşlar PC'den oynayan arkadaşımla konsoldan oyun oynayan arkadaşım ile aynı anda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fortnite gibi oyunları evet PUBG falanda olur ama bazı oyunlar olmaz.
Be4st dedi: Arkadaşlar PC'den oynayan arkadaşımla konsoldan oyun oynayan arkadaşım ile aynı anda oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Fortnite gibi oyunları evet PUBG falanda olur ama bazı oyunlar olmaz.