NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.786 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #11 quiker1 dedi: PS4 Pro için ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne oynayacaksınız?
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #12 quiker1 dedi: PS4 Pro için ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Series S alırdım yine.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.435 Çözümler 12 7 Temmuz 2023 #13 Kyrie Irving dedi: GTA Online'da sabit 30FPS bile tutturamayan 10 yıllık bir konsol. Genişletmek için tıkla... Kullanıp satacağım demiş bende diyorum ki en azından özel oyunlardan yararlansın.Series S'in daha güçlü olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim.
Kyrie Irving dedi: GTA Online'da sabit 30FPS bile tutturamayan 10 yıllık bir konsol. Genişletmek için tıkla... Kullanıp satacağım demiş bende diyorum ki en azından özel oyunlardan yararlansın.Series S'in daha güçlü olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #14 tumu dedi: Kullanıp satacağım demiş bende diyorum ki en azından özel oyunlardan yararlansın.Series S'in daha güçlü olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim. Genişletmek için tıkla... Özel oyunlardan o fps ve grafikle zevk alamazsın ki? Ayrıca PS4 satmak'da dert.
tumu dedi: Kullanıp satacağım demiş bende diyorum ki en azından özel oyunlardan yararlansın.Series S'in daha güçlü olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim. Genişletmek için tıkla... Özel oyunlardan o fps ve grafikle zevk alamazsın ki? Ayrıca PS4 satmak'da dert.
Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 7 Temmuz 2023 #15 Arkadaşlar fiyatlar artar mı sizce daha da bu iki konsolda?
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.435 Çözümler 12 8 Temmuz 2023 #16 Kyrie Irving dedi: Özel oyunlardan o fps ve grafikle zevk alamazsın ki? Ayrıca PS4 satmak'da dert. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi arkadaşa kalmış tatmin olacaksa alır.Youtube'da onlarca test var.Satma meselesine katılıyorum ama zorlanır satarken.
Kyrie Irving dedi: Özel oyunlardan o fps ve grafikle zevk alamazsın ki? Ayrıca PS4 satmak'da dert. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi arkadaşa kalmış tatmin olacaksa alır.Youtube'da onlarca test var.Satma meselesine katılıyorum ama zorlanır satarken.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Temmuz 2023 #17 PS4 tozlu raflarda kaldı artık. Series S almalısınız.