berserker3493
Yoctopat
2021 yılından beri Xbox Series S sahibiyim ama çok fazla oyun oynamadım. Son zamanlarda yoğun olarak oynuyorum; genel olarak FPS oyunlarını seviyorum. En son Cyberpunk 2077’yi bitirdim, şu anda da RDR2 oynamaktayım; ara sıra FIFA da oynarım. GamePass zammından sonra GamePass üyeliğimi iptal ettim ki Xbox’ın en cazip yönlerinden biriydi. Fark ettim ki genel olarak AAA oyunlardan daha çok zevk alıyorum, o yüzden GamePass kütüphanesinin genişliğinden çok faydalanamamıştım. PS özel oyunları da malum, cezbediyor.
Bunlar göz önüne alındığında PS5 almak şu an fiyat indirimi ve taksit kampanyaları da varken cazip geliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benzer bir geçişi yapıp pişman olan ya da deneyimlerini paylaşmak isteyen birisini duymak isterim.
Not: PC al diyenler olacaktır; günde 9 saat PC ekranına baktığım bir iş yapıyorum, tekrar PC başında oyun için bile olsa vakit geçirmek istemiyorum. Günün sonunda konsol daha konforlu geliyor. Teşekkürler.
Bunlar göz önüne alındığında PS5 almak şu an fiyat indirimi ve taksit kampanyaları da varken cazip geliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benzer bir geçişi yapıp pişman olan ya da deneyimlerini paylaşmak isteyen birisini duymak isterim.
Not: PC al diyenler olacaktır; günde 9 saat PC ekranına baktığım bir iş yapıyorum, tekrar PC başında oyun için bile olsa vakit geçirmek istemiyorum. Günün sonunda konsol daha konforlu geliyor. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: