Elektronik Xbox Series Wireless 9. Nesil Carbon Black GamePad 2135TL

Bir adet Xbox 9. Nesil gamepad sahibim. Zamanında Amazon üzerinden USB dongle ile birlikte satın almıştım. (Paketin içerisine dahildi.) Oldukça memnunum. Varta Pil ile kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Oldukça konforlu ve güzel bir gamepad.

Dosya Ekleri

• IMG_3720.jpeg
    IMG_3720.jpeg
    198,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Arkadaşlar evet çok iyi çok rahat kol ama yoğun kullanımda stick drift sorunu var. 1 yılda yaklaşık ortaya çıkıyor. Garantisi devam ediyorsa sıfırıyla değiştiriyorlar ama garantisi bittiği zaman 400 500 liraya yaptırmanız lazım. Hall effect kollara bakmanızı öneririm stick drift olmaması için.

Şu anda indirimi bitmiş fakat beyaz rengi halen sepette 2400TL. Ben siyah istiyordum fakat tekrar indirime girer mi yoksa beyazını indirim bitmeden alsam mı?

Pil olarak bunları öneririm. 8. nesil kollarla birlikte şarjlı Duracell pil kullanmıştım fakat 4 sene geçti ve ömürleri bitti. 3 aydır bunları kullanıyorum ve çok memnunum.
Buna birde sarj standı lazım. Şöyle uyguna var mıdır ? Pillere göre kıyaslıyorum da pilleri uyguna denk getirince bunlar bana mantıklı gelmiyor.

Buna birde sarj standı lazım. Şöyle uyguna var mıdır ? Pillere göre kıyaslıyorum da pilleri uyguna denk getirince bunlar bana mantıklı gelmiyor.
Standla falan ugrasmayin bence 2 çift duracel sarjli pil ve sarj cihazi alın yeterli. 2 kol varsa 4 çift alın geçin.

Standla falan ugrasmayin bence 2 çift duracel sarjli pil ve sarj cihazi alın yeterli. 2 kol varsa 4 çift alın geçin.
Bende onlardan bahsediyorum ama en az sanırım 600-700tl masrafı var.
Doldur boşalt uğraşmak eskiden hoşdu da artık kulaklık sarja tablet telefon saat sıktı ya her şeyi şarja takmak. 20-30 tane sağlam pil alırsın 2 yıla yakın belki duruma kullanıma göre çok daha uzun gidebilir.

Bende onlardan bahsediyorum ama en az sanırım 600-700tl masrafı var.
Doldur boşalt uğraşmak eskiden hoşdu da artık kulaklık sarja tablet telefon saat sıktı ya her şeyi şarja takmak. 20-30 tane sağlam pil alırsın 2 yıla yakın belki duruma kullanıma göre çok daha uzun gidebilir.
O da mantıklı tabi ben cok nadir kol kullandığım için kenarda duruyor😅

Yeni konular

Geri
Yukarı