Xbox Series X alınır mı?

Daha fazla  
Yakın zamanda Series S'imi sattım ve Series X almak istiyorum Turkcell pasajdan ithalatçı garantili 23K civarı Türkiye garantili 34K bu fiyata alınır mı? İncelemelerinin hepsi olumluydu.

Evde oyun bilgisayarın yoksa alınır tabiyki. Oyunlar genelde uygun. Driver yükle bilmem ne derdi olmadan 3 saniyede oyuna girme gibi olaylar gayet keyifli. Ben olsam 23k olanı alırım bunlarda arıza problem çok olmuyor. Ben Tr garantili aldım 3 sene falan olmuştur bir kere sorun yaşamadım.

Series S kullandığın için Xbox sisteminde tecrübelisindir. Eğer oyun oynayacak bir sistemin yoksa, şu an uygun fiyat ve seneye çıkacak GTA 6 için kesinlikle Series X alınır.

Kendim 3.5 yıldır kullanıyorum. Ne ısınma ne de fan sesi sorunu var. Microsoft'un 2020 yılında böyle bir cihaz çıkartması gerçekten efsane bir şey.

Series S kullandığın için Xbox sisteminde tecrübelisindir. Eğer oyun oynayacak bir sistemin yoksa, şu an uygun fiyat ve seneye çıkacak GTA 6 için kesinlikle Series X alınır.

Kendim 3.5 yıldır kullanıyorum. Ne ısınma ne de fan sesi sorunu var. Microsoft'un 2020 yılında böyle bir cihaz çıkartması gerçekten efsane bir şey.
3.5 yıldır kullanıyorum demişsiniz , bu süre içinde hiç macun değiştirdiniz mi

Sahibinde gezerken bazı kişiler Xbox Series X'ni satmadan önce macununu değiştirdim gibi şeyler yazmışlardı ve YouTube birkaç video gördüm onun içim merak etmiştim.

Gerçekten ilk defa duydum. Öyle bir cihaz yapmış ki Microsoft, saatlerce oyun oynuyorsun tek bir ses yok ve çok hafif ısınma ile çalışıyor cihaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı